A JOHNNIE WALKER ÚJ KAMPÁNYÁNAK FŐSZEREPLŐJE AZ OSCAR-DÍJAS ADRIEN BRODY

"Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll."

Adrien Brody néhány éve hosszabb időt töltött Budapesten egy filmsorozat forgatása során, és Antal Nimród rendezővel is dolgozott már együtt.

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár, Adrien Brody arra inspirálja a nézőket, hogy

találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg azt a világgal is.

Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: “Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Nagyra becsülöm a Johnnie Walker termékeit és magát a márkát is. Inspirálónak találom az üzeneteiket, és azonosulok a kiválóságra való törekvésükkel. Fontos, hogy kitartsunk egymás és a szenvedélyeink mellett, és soha ne adjuk fel.”

 Az új kampány, a THE WALKERS, a híres KEEP WALKING szlogent használva hívja fel a figyelmet a jövőnk iránti közös felelősségünkre.

A márka annak a meggyőződésnek szeretett volna hangot adni, hogy a világnak most nagyobb szüksége van a továbblépésre, mint valaha.

“A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében” – mondta Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszönti a magyar közönséget: “Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – emeli ki Adrien Brody. A színész édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba.

“A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot” – vallott szüleiről Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal, ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott, Ragadozók című filmjében. 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A színész azonban nem csak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: “Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll.” – mondja Adrien Brody.

200 éves a Johnnie Walker. A férfi, aki körbejárta a világot.
( onBRANDS )