A MAGYAR SZURKOLÓK VIRTUÁLISAN LEHETNEK OTT A PUSKÁS ARÉNÁBAN

Digitális megoldással teremti meg a hazai pálya előnyét az MLSZ az albánok elleni világbajnoki selejtezőn.

Habár a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésén ezúttal személyesen nem vehetnek részt a szurkolók, mégis lehetőségük lesz kifejezni szeretetüket a csapat felé. Az MLSZ FanXP alkalmazáson keresztül az  Albánia elleni meccs előtt és alatt a drukkerek fotókat küldhetnek be, amelyek aztán a játékosok számára is jól látható helyen, a pálya melletti LED falon és a Puskás Aréna óriáskivetítőin jelennek majd meg. 

A digitális újítás eddig is népszerű volt a magyar labdarúgó válogatott mérkőzésein: korábban már többek között Oroszország, Anglia és Andorra ellen is rengeteg képet küldtek a szurkolók, fokozva ezzel a hazai pálya érzetét. A következő mérkőzéseken a helyszíni szurkolás hiánya miatt még inkább előtérbe kerül a megoldás, amelyen keresztül a világ minden tájáról érkezhetnek a képek a válogatott futballisták buzdítására.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén ismét segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Rengeteg olyan embernek szereztünk már örömet Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal. Bízunk benne, hogy a távoli drukkerek bevonásával egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a válogatott mérkőzése egy igazi országos közösségi élmény, egy ünnep legyen!” – mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions ügyvezetője.

Az MLSZ a mérkőzés alkalmával nyereményjátékot is szervez, amely során RiaRia termékeket ajándékoznak a szerencsés képbeküldőknek.
( onBRANDS )