ÚJ AUDI MÁRKAIGAZGATÓ A PORSCHE HUNGARIÁNÁL

Zakariás Fruzsina tapasztalt menedzserként érkezik a prémium márkához.

Zakariás Fruzsina kiemelt feladata, hogy támogassa az Audi hazai értékesítését olyan stratégiai területeken is, mint a fenntartható mobilitás, a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás, valamint a digitalizáció.

„Örömmel csatlakozom az Audi csapatához, megtiszteltetés számomra, hogy hazánk meghatározó, piacvezető autóipari cégében, a Porsche Hungariában kamatoztathatom tapasztalataimat. Szeretem a különleges kihívásokat, kifejezetten motivál, hogy az autóiparba akkor érkezem, amikor annak csillaga nem éppen a legmagasabban áll. Az iparág, az elmúlt 100 év legintenzívebb változásán megy jelenleg keresztül, ez számos lehetőséget rejt magában, amely számomra rendkívül inspiráló.”

A közgazdász végzettségű szakember korábban értékesítési-, marketing igazgatói, valamint ügyvezetői feladatokat látott el több multinacionális holding magyarországi leányvállalatánál, és komoly cégvezetői tapasztalatot szerzett a BÁV vezérigazgatói pozíciójában.

Zakariás Fruzsina céljai közül kiemelte: „A csapatommal azon fogok keményen dolgozni, hogy az Audi a prémium szegmensben megszerzett korábbi meghatározó piaci szerepét mielőbb visszanyerje!”
( onBRANDS )