VÁLTOZÁSOK A DANUBIUS HOTELS VEZETŐSÉGÉBEN

A Danubius Hotels igazgatói kinevezésekkel és szervezeti átalakításokkal indítja a 2022-es évet.

Január elsejétől a Danubius Hotelsnél a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót Varga Csaba központi emberi erőforrások igazgató tölti be, az eddigi feladatköre megtartása mellett irányítja az üzemeltetési területet is.

Varga Csabát 2020-ban nevezték ki a Danubius HR igazgatójának. Ezt megelőzően a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke klaszterének szállodaigazgatója volt. A szakember 1995-ben kezdte szállodaipari pályáját. A Danubiusnál eddig eltöltött 20 év alatt leányvállalati üzemeltetési igazgatói, HR vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat is betöltött korábban. Széleskörű tapasztalatai mellett, munkáját segíti, hogy az idei évtől mindkét általa irányított terület a HR és az üzemeltetés is megerősített vezetői csapattal működik tovább.

Január 1-től Nagy Edit szállodaigazgatóval bővül a Danubius Hotels csapata, aki a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena igazgatói pozícióját tölti be.

Nagy Edit a klaszterigazgatói feladatokat Bogár Zoltán, központi üzletfejlesztési igazgatótól veszi át, aki átmenetileg megbízott szállodaigazgatóként ellátta a szállodák vezetését is.

A szakember a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryből érkezik a Danubius Hotelshez, ahol szintén szállodaigazgatói pozíciót töltött be az elmúlt három évben. Szakmai pályafutását a Hotel Marriott Budapestben kezdte, majd a szállodaláncnál maradva üzemeltetési igazgatóként dolgozott többek között az oroszországi Voronyezsben, Szkopjéban és Isztambulban.

„Nagyon örülök, hogy tapasztalt, szakértő kollégákkal sikerült megerősítenünk a vezetői közösségünket. További fellendülést várunk a 2022-es turisztikai évtől, melynek biztosításához elengedhetetlenek a megfelelő alapok és a jó csapat. Az elmúlt évek megmutatták, mekkora erő rejlik a szakmailag és emberileg is kiemelkedő munkatársakban” – mondta el Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója.
( onBRANDS )