NEMZETKÖZI SZAKMAI SZERVEZET TANÁCSADÓ TESTÜLETÉBE VÁLASZTOTTÁK LAKATOS ZSÓFIÁT

Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség korábbi elnöke több mint 20 éve dolgozik pr-szakemberként.

Rangos nemzetközi elismerést kapott Lakatos Zsófia, beválasztották a World Communications Forum Association globális tanácsadó testületébe. Ez a szervezet rendezi többek között a Davosi Világkommunikációs Fórumot. A szakember tavaly elnyerte a Magyar PR Szövetség Örökös Tagja címet.

Lakatos Zsófia a Külkereskedelmi Főiskolán és a California State University Northridge egyetemen folytatott pr-tanulmányai befejeztével 2000-től 2008-ig a Capital Communications pénzügyi kommunikációs ügynökségnél, 2008-ban a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium klímakampányának pr-vezetőjeként dolgozott. Közben MBA-t szerzett Menedzsment szakon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2008-tól 2015-ig a Hill+Knowlton pr-ügynökség ügyvezetője volt, 2015-ben megalapította saját ügynökségét, az Emerald PR-t. 2001-ben alapítója volt a PR Ügynökségek Szakmai Kollégiumának, 2005-től 15 éven át volt a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökségének tagja, most pedig bekerült a WCFA Global Advisory Board-ba.

„Meglepetés volt, hogy felkértek és beválasztottak ebbe a testületbe, számítanak a munkámra. A magyar pr-szakma világszínvonalú, több neves szakemberünk képviselte már Magyarországot különböző nemzetközi kommunikációs szervezetekben. Megtiszteltetés, hogy mostantól én is közéjük tartozom.” – mondta el Lakatos Zsófia.
( onBRANDS )