ÚJ KIHÍVÁST TALÁLT A TV2 ÉS A BOOK24 KORÁBBI VEZÉRIGAZGATÓJA

Simon Zsolt International Head of Marketplace pozícióban folytatja karrierjét a Webshippy-nél.

Az ismert szakember 25 évet töltött el a reklám-, és médiaiparban, a kilencvenes években részese volt a hazai médiaügynökségi piac formálódásának. Megalapította, majd tíz évig vezette Magyarország legnagyobb multinacionális médiaügynökségét.

A Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnökeként nagyban hozzájárult a reklám és marketing szakma hazai fejlődéséhez. Dolgozott a nemzetközi Vöröskeresztnél médiaigazgatóként és vezérigazgatóként irányította a Book24 online webáruház átszervezését.

Szakmai sikerekben gazdag pályafutásának következő lépéseként,

2022 év elején csatlakozott a Webshippy csapatához

és immár a régió legmodernebb e-kereskedelmi szolgáltatójánál vállal kiemelt szerepet a Webshippy Marketplace további terjeszkedésében.

„Hatalmas kihívásnak tartom, hogy a Webshippy piacvezető e-logisztikai fejlesztései és szolgáltatásai révén a Webshippy Marketplace hazai és nemzetközi bővülését irányíthatom és koordinálhatom. Ahogy a 90-es évek középen jelen voltam a reklám- és médiaipar kialakulásánál, most nagyon örülök, hogy az e-kereskedelem fejlődésében vállalhatok szerepet. Az e-kereskedelmi piac komoly változáson megy keresztül. Globális trend, hogy egyre több webáruház kereskedik virtuális készletekkel, termékeiket online nagykereskedésekből szerzik be, a házhozszállítást e-logisztikai központokra bízzák. A piactér alapú kereskedelem hatalmas lehetőség webáruházaknak kínálatuk bővítésére és új, határokon átívelő online nagykereskedelmi csatorna gyártóknak, disztribútoroknak” – tette hozzá a szakember” – mondta Simon Zsolt.

A Webshippy Marketplace egy digitális nagykereskedelmi piactér, ami a Webshippy által biztosított világklasszis fulfillment szolgáltatással a háta mögött lehetővé teszi, hogy a gyártók és beszállítók akár több tízezer webshophoz tudják eljuttatni a termékeiket. Ezzel a webshopok több ezer, tízezer, de akár több százezer minőségi, top márkás termékhez juthatnak hozzá nagyker áron, amit a Webshippy, akár már aznapi kiszállítással eljuttat az ügyfeleikhez.

A webshopnak csak pár kattintás és már tudja is értékesíteni a beszállítók és gyártók termékeit, anélkül, hogy készletet vásárolna. Így az értéklánc minden résztvevője növelni tudja bevételeit és a vásárlók szélesebb palettából választhatnak egy világszínvonalú kiszolgálás mellett.
( onBRANDS )