A KAPCSOLAT ÚJJÁÉPÍTÉSE AZ IDEI A 28. GOLDEN DRUM FESZTIVÁL FŐ TÉMÁJA

A kapcsolat most fontosabb, mint valaha.

A Golden Drum, a Nemzetközi Kreativitás Fesztivál, a Kapcsolatok Újjáépítése, erős vágyakozással van aziránt, hogy újra egyesüljön, újra összekapcsolódjon és újra felébressze a kreativitást. A fesztivál idén márciusban megnyíló versenye két új különdíjat vezet be az Év Produkciós Ügynöksége és Az Év Digitális Ügynöksége kategóriában, és egy új kategóriával egészíti ki a technológia kreatív felhasználását.

A világ egyre inkább digitálissá válik. Az online interakciók átvételével lassan szem elől tévesztjük létünk alapvető összetevőjét, az emberi kapcsolatokat. A személyes társaság hiánya határozottan hangsúlyozta a személyes és üzleti kapcsolataink építésének és megerősítésének szükségességét.

Minden az emberi kapcsolatokhoz kötődik.

Társas lények vagyunk, szeretünk kommunikálni.A technológia lehetővé teszi számunkra, hogy ezt hatékonyabban tegyük, de nem helyettesítheti az emberi érintés varázslatát.

A valós élet tapasztalatai táplálják érzelmeinket és kreativitásunkat, a közelségtől a jelenlétig, amely az alapvető emberi kapcsolatokat alkotja. A rugalmasság, a kedvesség és az együttérzés erőteljes forrásaként

a kapcsolat most fontosabb, mint valaha.

2022-ben az Golden Drum Fesztivál a Kapcsolat újjáépítése lesz, melynek erős vágya lesz az újraegyesítés, a kapcsolatteremtés és a kreativitás újraélesztése.
A fesztivál időpontja kora tavasszal lesz ismert. A Golden Drum díjakról ITT!
( onBRANDS )