ÚJ KERESKEDELMI IGAZGATÓ ÉRKEZIK A RINGIER HUNGARY-HEZ

Jánosi Péter május első felében váltja Németh Zsuzsát.

Jánosi Péter a Salesworks sales house kereskedelmi igazgatói posztjáról érkezik a Ringierhez. A szakember korábban az r-time-nál, a Viacomnál, az atmedianál és a Sanománál vezette a kereskedelmi területeket. Több mint húszéves szakmai pályája során a multimédiás értékesítési mechanizmusok fejlesztésében, sales stratégiák megalkotásában, nagy létszámú sales csapatok irányításában szerzett átfogó tapasztalatot hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Jánosi Péter 2022 május első felében váltja Németh Zsuzsát a Ringier Hungary (korábban Ringier Axel Springer Magyarország) hirdetésértékesítési csapatának élére. Németh Zsuzsa 2018 óta tölti be a kiadó hirdetési igazgatói pozícióját, azt megelőzően számos területen dolgozott a kiadónál és jogelődjeinél. 2022 év végéig külső tanácsadóként továbbra is támogatja majd a Ringier értékesítési tevékenységét.

“Nehéz szívvel fogadjuk el Zsuzsa döntését a távozásról. Nagy köszönettel tartozunk neki azért, hogy hosszú évek óta kitartóan és sikeresen irányítja kiadónk hirdetésértékesítési tevékenységét és vezeti a sales csapatunkat. Kívánunk neki nagyon sikeres folytatást szakmai pályáján! Egyúttal örömmel üdvözöljük Jánosi Pétert a Ringier Hungary-nél. A hazai médiapiac meghatározó vállalkozásainál szerzett széleskörű szakértelmét nagyra becsüljük és örülünk, hogy velünk folytatja a munkát” – mondta az új kereskedelmi igazgató érkezése kapcsán Kovács Tibor, a médiavállalat ügyvezető igazgatója.
( onBRANDS )