A REPUBLIC GROUP NYERTE MEG A VANISH MEGHÍVÁSOS TENDERÉT

A folttisztító márka a fenntarthatóság jegyében indít kampányt.

A Vanish meghívásos tendere során az első körös prezentációkat követően világos volt, hogy a Republic Group a legjobb választás a 2022-es fenntarthatóság jegyében született kampányukra. 

A tender alkalmával az ügynökség a Vanish 2022-es purpose alapú PR kampány stratégiáját és kivitelezési tervét álmodta meg. A komplex tartalmi kampány

a fenntartható divatot és a tudatos fogyasztást fogja népszerűsíteni,

kampánynagyköveti és influencer együttműködések támogatásával.

“A Republic nem csak színes ötletekkel és profin kidolgozott tervekkel győzött meg minket arról, hogy Velük dolgozzunk az idei kampányunk alkalmával. A tender során megismert kollégáik is biztosítottak minket arról, hogy jó kezekben lesz a projektünk. Izgatottan várjuk az együttműködést!” – mondta Horgosi Emese, a Vanish hazai és adriai régió brand marketing managere.

A Vanish elkötelezett támogatója a fenntartható divatnak. Idén a Republic Groupnak hála egy friss, figyelemfelhívó kampány üzenetre, a “Wear longer and pass it on by Vanish” – re lesz a 4 hónapos online kampány felfűzve. Az ügynökség célja egy olyan purpose alapú kampány tervezése volt, ami azon túl, hogy a Vanish termékek funkcionális termékelőnyeit népszerűsíti, a márka környezetvédelmi felelősségvállalásának is hangot ad.

A fenntartható jövő érdekében a Vanish szívügyének tartja a ruhák minőségi ápolását és a slow fashion népszerűsítését, a Republic Group büszkén áll egy ilyen márka és kampány mellé!

„Nem csak személy szerint nekem, de a csapatunk számára is egy fontos témát ölel fel a Vanish idei kampánya. Külön élmény volt egy ilyen tenderen ötletelni, nagyon várjuk a közös munkát! Célunk elindítani egy olyan több dimenziós tartalmi kampányokon alapuló diskurzust, ami kellően komolyan, ugyanakkor érdekesen foglalkozik a divatipar környezetre gyakorolt hatásáról, továbbá megoldási javaslatokat hoz a hétköznapi emberek számára.” – tette hozzá Zámbó Anna, a Republic Group content directora.
( onbrands )