ÚJ PORSCHE ASIA PACIFIC VEZÉRIGAZGATÓ

Hannes Ruoff az Asia Pacific and Australia, a tengerentúli és feltörekvő piacok értékesítési régió területi vezetője.

„Számos dinamikus piacot látunk növekedési és innovációs potenciállal Délkelet-Ázsiában, amelyekben jobban szeretnénk részt venni, ahogy azt nemrégiben hangsúlyoztuk egy helyi összeszerelő üzem megnyitásával Malajziában. Örülök, hogy Hannes Ruoffot, a régió igazi szakértőjét tudtuk behozni vezérigazgatónak. Előre fogja vinni a már folyamatban lévő sikeres projekteket, tovább bővíti márkajelenlétünket az ázsia-csendes-óceáni térségében, és új lendületet ad a szerephez.”” – mondja Detlev von Platen, értékesítés és marketing ügyvezető, az igazgatótanács tagja a Porsche AG-nál.

Foto: Porsche

Hannes Ruoff 2009-ben kezdte pályafutását a Porsche Asia Pacificnál, mint értékesítési és marketing képzési menedzser. Ezt követően regionális értékesítési vezetői posztot kapott. 2015-ben a Porsche AG központjába költözött, és regionális marketingmenedzser lett. Hannes Ruoff 2020 óta az Ázsia-csendes-óceáni és Ausztrália területi menedzsere.

A szingapúri székhelyű Porsche Asia Pacific Pte Ltd. 2001-ben alakult, és a Porsche AG leányvállalata és regionális irodája. Jelenleg 13 piacon szolgál ki importőröket, köztük Malajziában, Új-Zélandon, Szingapúrban, Thaiföldön és Vietnamban. Az utóbbi időben a sportautó-gyártó Arthur Willmann vezetésével folyamatosan bővítette szerepvállalását a régióban. Amellett, hogy a Shell-lel együttműködve megépült az első határokon átnyúló nagyteljesítményű töltőhálózat, egy helyi összeszerelő létesítményt is felállítottak Malajziában, amit 2022 márciusa óta kifejezetten a malajziai piacra szabott Cayenne modellek gyártására használnak.
( onBRANDS )