ISTENESNÉ SOLTI ANDREA EURÓPAI SOKSZÍNŰSÉGI DÍJ 2022 (EDA) SHORTLISTES LETT “DIVERSITY CHAMPION OF THE YEAR” KATEGÓRIÁBAN

Istenesné Solti Andrea a HBLF és a Shell Hungary elnöke három különleges kezdeményezést vitt sikerre 2022-ben.

A HBLF a márciusi női vezetői kampánnyal (Nőknek is adjunk végtelen lehetőséget!), a HBLF Nemzetközi X Mentor Programmal és az EU-ban egyik legaktívabb Sokszínűségi Hónappal több mint 7 millió embert ért el.

Ezt a munkát és programok társadalmi hatását ismerte el az Európai Sokszínűségi Díj (European Diversity Award), amikor Solti Andreát az Abercrombie Diversity Champion short listájába választotta.

A 2010-ben elindított Európai Sokszínűségi Díj (EDA)

mára a kontinens legrangosabb és legelismertebb sokszínűségi eseményévé vált.

Az EDA, amelyen az üzleti élet, a politika és a média vezető személyiségei vesznek részt, azokat az egyéneket és szervezeteket ismeri el,

akiknek kiemelkedő vezetői tevékenysége valódi változást hozott az esélyegyenlőség, a sokszínűség és a befogadás terén.

A HBLF Nemzetközi X Mentor Programa női vezetők következő generációját hozza össze a vezető döntéshozókkal. A résztvevőknek egy éven keresztül lehetőségük van 1:1 találkozókra egy dedikált mentorral, hogy személyre szabott tanácsokat és értékes visszajelzéseket kapjanak.

A program tapasztalt mentorai a magyarországi és nemzetközi üzleti vagy közélet kiemelkedő, tapasztalt képviselői. A színfalak mögött a HBLF strukturált felkészítést biztosít és önfejlesztő workshopokat kínál. Az egyéves mentorprogram immár ötödik alkalommal fut sikeresen, és eddig 172 mentorált vett részt. A programnak Andrea vezetése alatt odaítélt díjak között szerepel a 2020-as Open Spotlight Award és a 2021-es Mentor Oscar.

( onBRANDS )