KÉT ÚJ PARTNER A KPMG-NÉL

Mindketten az audit részleg működését segítik innovatív munkájukkal.

Csáki Zsuzsanna a KPMG Audit Quality és Audit Financial Service csapat egyik vezetőjeként a pénzügyi szektort érintő audit módszertani és számviteli kérdések egyik fő hazai szakértője. Az elmúlt években több ízben képviselte cégünket nemzetközi projektekben, a különböző hatósági, szabályozói és egyéb szervezetek szakmai egyeztetésein, aktív szerepe volt a KPMG szektort érintő audit üzletfejlesztési folyamatban. A jövő évtől az Audit Quality feladatok mellett elsősorban nagy új ügyfelek vezető engagement partnereként dolgozik majd.

Zsuzsa 2001 óta dolgozik a KPMG-nél. Elsősorban hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások és befektetési alapkezelők könyvvizsgálatának irányításával foglalkozik, ide értve a könyvvizsgálatot támogató specialistákkal – IT rendszerek vizsgálata (IT audit), kockázatkezelési és értékelési feladatok elvégzése – való együttműködést is.

Willem Delport a KPMG Global Statutory Audit Center of Excellence (GSA CoE) operatív vezetője, 2022 októbertől partnerként vezeti a GSA CoE területet. A szervezet feladata, hogy az ún. KPMG Clara rendszerét alapul véve globálisan összehangolja, standardizálja és automatizálja az audit folyamatot, hogy az ügyfelek a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják. Willem már a koncepció kialakításában is meghatározó szerepet játszott, továbbá részt vett az új szervezeti egység működési folyamatainak kialakításában, az üzletfejlesztésben, valamint kulcsszerepet játszott abban, hogy az ötlettől a mai napig eltelt két és fél évben a GSA CoE egy 100 főt meghaladó centerré váljon a KPMG két telephelyén, Budapesten és Johannesburgban.

Willem Delport 2015-ben csatlakozott a KPMG magyarországi csapatához, azt megelőzően a cég johannesburgi vállalatánál dolgozott. 2019 óta audit igazgató, 2020-tól pedig a GSA Center of Excellence operatív vezetője.
( onBRANDS )