AZ ÚJ PORSCHE 718 STYLE EDITION MODELLEK

Friss színek és harmonikus kontrasztcsomagok jellemzik az új sportautókat.

Mindkét középmotoros modell a vezetési élmény és a hétköznapi praktikum tökéletes ötvözetével emelkedik a konkurensei fölé, most pedig olyan exkluzív változatban is elérhetők, amelyek kifejezetten látványos külcsínnel szolgálnak. Ez a merészség rögtön nyilvánvalóvá válik a Ruby Star Neo külső fényezés esetében, amelyet a legendás, 964-es Porsche 911 Carrera RS árnyalata ihletett.

Az új variánsok azonban akkor is egyértelműen kitűnnek, ha tulajdonosuk nem a Ruby Star Neo fényezést választja. Erről többek között a 20 colos, magasfényű fekete 718 Spyder keréktárcsák is gondoskodnak, amelyek középső részét színes Porsche pajzs díszíti. A Style Edition fekete sport kipufogóvégei felett magasfényű ezüst „Porsche” feliratot találunk. A 718 Boxster Style Edition esetében a vászontető oldalablakok feletti részén, exkluzív részletként tűnik fel a „Boxster” felirat.

Az ügyfelek két 718 Style Edition kontrasztcsomag közül választhatnak ingyenesen: az egyik fekete, a másik pedig fehér színű. Mindkettő esetében dekorcsíkokat találunk az első csomagtér-fedélen, „Porsche” feliratot oldalt, valamint magasfényű fekete és fehér részleteket a keréktárcsákon, illetve a hátsó modellmegjelölésen.

Belül a Style Edition modellek fekete bőrfelszereltséggel rendelkeznek, kréta színű díszvarrással, megvilágított, rozsdamentes ajtóküszöbökkel és dombornyomott Porsche pajzzsal ellátott fejtámlákkal.

A 718 Boxster és Cayman Style Edition kivételesen bőséges alapfelszereltséggel rendelkezik. Széria a bi-xenon fényszóró LED-es nappali menetfénnyel, az első és a hátsó parkolóradar tolatókamerával, az Apple CarPlay, a tempomat, az automatikusan sötétedő belső és külső visszapillantó tükrök esőérzékelővel, a különösen finom bőrrel burkolt, fűthető, multifunkciós kormánykerék, az ülésfűtés, a kétzónás klímaberendezés, a kréta színű kontrasztvarrással ellátott lábszőnyegek, a fekete bőrkárpitozás kréta színű kontrasztvarrással, valamint a Plus szervokormány. Mindkét modell további opcionális felszereltségekkel szabható személyre.

Hajtásláncok és futómű szempontjából a Style Edition modellek megegyeznek. Az újdonságok alapját a 718 Boxster és a 718 Cayman adja, amelynek ülései mögött kétliteres, 300 lóerős boxermotor található. A turbófeltöltésű négyhengeres 380 Nm-es nyomatékkal rendelkezik, szükség esetén pedig a széria hatfokozatú kézi váltóval 5,1 másodperc alatt gyorsítja a Style Edition modelleket álló helyzetből 100 km/h-ra (opcionális hétfokozatú PDK-val: 4,7 másodperc). A választott sebességváltótól függetlenül mindkét modell végsebessége 275 km/h.

A Porsche 718 Boxster Style Edition és a Porsche 718 Cayman Style Edition már rendelhető, magyarországi alapáruk pedig bruttó 73.115 euró a Boxster és 70.956 euró a Cayman esetében.
( onBRANDS )