ÜGYNÖKSÉGET VÁLASZTOTT AZ E.ON HUNGÁRIA CSOPORT

Novembertől az Uniomedia viszi az energiavállalat PR kommunikációját.

Többkörös, meghívásos tenderen választotta ki új PR ügynökségét az E.ON Hungária Csoport: a külső és belső kommunikációra is kiterjedő megbízást az Uniomedia nyerte el, így november 1-től az ügynökség az energiavállalat partnere a lakossági és a vállalati ügyfélkört célzó pr, illetve a munkatársak felé irányuló kommunikációban.

„Mindenki tapasztalja a mindennapokban, hogy a közelmúltban mennyire felértékelődött az energiaszektor szerepe, a rá irányuló figyelem. A jelen kihívásai mellett ugyanakkor a fenntartható jövő megteremtésében is kulcsszerepe van az ágazatnak. Olyan ügynökséget kerestünk, amely képes támogatni az E.ON Hungária Csoport kommunikációs csapatát abban, hogy a vállalatcsoport stratégiai céljai mentén minél közérthetőbben, egyszerűbben tudjunk átadni üzeneteinket akár ügyfeleink, akár a munkatársaink számára. Az Uniomedia csapatától a teljes tenderfolyamat során érdeklődést, kreativitást és kimagasló szakmaiságot tapasztaltunk, így örömmel kezdjük meg velük a közös munkát” – mondta Losonczi Gergely, az E.ON Hungária Csoport vállalti kommunikációs vezetője.

„Összetett és izgalmas kihívás az E.ON elvárásainak teljesítése, büszkék vagyunk a sikerre, és nagy várakozással nézünk az értékteremtő közös munka elé” – mondta el Balatoni Zsófia, az Uniomedia alapító ügyvezetője.
( onBRANDS )