2023-TÓL AZ ADAPTIVE MEDIA A G7.HU ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNERE

Az együttműködés értelmében 2023-tól a sales house értékesíti a gazdasági portál display hirdetési megoldásait.

A G7.hu  célja, hogy tematizálja a gazdasággal kapcsolatos gondolkodást és összefüggésekre irányítja a figyelmet melyet tényeken alapuló, párbeszédet serkentő, szakértői újságírással támogat. Indulása óta hat, a minőségi újságírást elismerő díjat nyert, írásaikat számos alkalommal idézik a legnagyobb forgalmú híroldalak is. Az oldal szerkesztői az írásos tartalmak mellett podcast adásokban is reflektálnak a világot és hazánkat érintő gazdasági történésekre.

“Az idei év mérföldkő a G7 életében, az elmúlt 5 év után új szakaszba lép a magazin fejlődése. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az olvasóink szeretnek bennünket, bíznak bennünk. Az eddigi tapasztalatok alapján rengeteg az ötlet, és további fejlesztési terv, amiket szeretnénk megvalósítani. Ehhez a fejlődéshez találtuk meg a legjobb értékesítési partnert, akivel bátran merünk nekivágni a következő időszaknak. Az Adaptive 15 éve stabil szereplője a hazai digitális piacnak, kiváló piacismerettel és szakmai tudással segítenek bennünket a közös munka első percétől kezdve” -mondta el az együttműködés kapcsán Szentkirályi Balázs a G7.hu vezérigazgatója.

“Az Adaptive Mediánál mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy minőségi tartalmi környezetet nyújtsunk hirdető ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk, hogy a portfóliónkba tartozó oldalak értéket nyújtsanak az olvasóik számára, ezáltal elkötelezettek legyenek a minőségi magyar újságírás megőrzésében. A G7.hu ékes példája mindezen törekvéseinknek, nagyon örülünk annak, hogy egy, a kategóriájában is kiemelkedő portállal dolgozhatunk együtt” – tette hozzá Sopov István, az Adaptive Media stratégiai igazgatója.
( onBRANDS )