VILÁGHÍRŰ ZENÉSZ A SAMSUNG ÚJ KAMPÁNYÁBAN

A Samsung The Flip Side kampány célja, hogy az egyediség kifejezésére ösztönözve lerombolja az előítéleteket.

A nemzetközi zenei világ jól ismert alakjával indul a Samsung legújabb kampánya a The Flip Side, amely az egyediség magabiztos kifejezésére ösztönöz. SG Lewis, énekes-dalszerző, zenész és producer, aki többek között olyan világhírű sztárokkal készített dalaival állt már a slágerlisták élén, mint Dua Lipa és Tove Lo, ezúttal a kampány keretében a Galaxy Z Flip4 segítségével mutatja be zenész életének másik oldalát.

Egy felmérés (“2030 Identity”, VICE: https://2030.vice.com/identity) szerint a Z generáció 67%-a érzi úgy, hogy a napjainkban gyakran használt címkék korlátot jelentenek számukra valódi énjük kifejezésében. Ezért részükről egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy

lerombolják az előítéletek által felállított korlátokat,

miközben a társadalmat az egyéniség kifejezésének és elfogadásának nyitottságra ösztönözzék.

A Samsung elkötelezett amellett, hogy segítse felhasználóit kreativitásuk felfedezésében,

és eszközt biztosítson a bennük rejlő egyediség kifejezésére. A Samsung SG Lewis-szal együttműködve bemutatja, miért fontos egyéniségünk minél több oldalát megismerni, illetve lehetőséget ad arra, hogy megnyíljon előttünk az inspiráció és a felfedezés új világa.

SG, aki, a Coachella nyüzsgő tömegét szabadidejében az angol pontyhorgászat egyik legikonikusabb helyszínére, a Wraysbury-tóra cseréli. A kampány videójában elárulja, hogy a Galaxy Z Flip4 a pihenés során hogyan segíti az önkifejezést, teret adva magának az elvonulásra és az elmélkedésre.

„Mindig is szerettem koncertezni, látni, ahogy az emberek reagálnak a zenére, és érezni az energiát köztem és a közönség között, viszont a horgászat iránti szeretetem teret és nyugalmat ad a kreatív gondolkodáshoz. Édesapám adta át nekem ennek a hobbinak szeretetét, de most már csak saját magamért járok el horgászni. Ez a közeg merőben eltér a koncertek hangulatától, ugyanakkor fontos, hogy egy kicsit vissza tudjunk lépni és mindenki megtalálja a saját Flip Side-ját, rejtett oldalát”– nyilatkozta SG Lewis.

„Lewis olyan művész, aki az élet minden területén az önkifejezésre törekszik. A Samsungnál örömmel támogatjuk a kreativitást erőteljes innovációnk révén. Az összehajtható okostelefon piacon elért fejlesztéseink megváltoztatják a mobileszközök használatának módját. Vegyük például a Galaxy Z Flip4-et – ez egy olyan készülék, amely középpontjában a személyre szabhatóság áll, valamint segíti felhasználóit abban, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, és megtalálják a kreativitást és az önkifejezést az életük minden területén” – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketing igazgatója.

A kampányvideóban SG Lewis új dalának, a Fever Dream-nek egy részlete is hallható, amelyet január 10-i megjelenését követően a zenész 2023 tavaszán induló európai turnéján játszik majd élőben közönségének.

A Samsung új generációs mobileszközei a Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4, valamint a Galaxy Buds2 Pro és Galaxy Watch5 segítenek a felhasználóknak megélni és kifejezni életük kreatív oldalát.
( onBRANDS )