ÜZLETI LEHETŐSÉGEINK ÉS TRENDEK VÁLTOZÁSA AZ ONLINE TÉRBEN

A régi üzleti modellek ideje lejárt!

Korántsem garancia, hogy a korábban jól bevált gyakorlat ugyanazokat az eredményeket produkálja a vállalkozásunk jövőjében.

Mindazonáltal adott néhány pozitív tendencia is: a hazai vállalkozások fejlődést mutatnak a digitális jelenlét terén, illetve továbbra is a legnagyobb előrehaladást mutatják a digitális pénzügyeket illetően, ugyanakkor

az értékesítés, marketing területén még mindig komoly lemaradásban vannak.

Az akadályok inkább a hozzáállásban gyökereznek, szükség van gondolkodásmódunk forradalmasítására, új üzleti modellek létrehozására, adaptálására.

Fontos beszélnünk az újonnan követendő online trendekről, hogy magas eléréseket és jól teljesítő hirdetéseket produkáljunk, megtérülő befektetéseket érjünk el.

Az online térrel összefüggő legfrissebb trendek nyomon követése cégvezetőként, szabadúszóként vagy egyéni vállalkozóként is elengedhetetlen. A HEPA képzése ennek minden aspektusával foglalkozik, legyen szó a jogi oltalmakról és a fogyasztóvédelemről, az online értékesítés csatornáiról vagy a globális vállalatok által a KKV-k számára nyújtott lehetőségekről.

A képzés során az előadók a gyakorlati ismeretek átadására törekszenek, hasznos tanácsokat osztanak meg. Cél, hogy a résztvevők széles körben hasznosítható tudással távozzanak, melyeket vállalkozásuk új működésének kialakításához, a válságos helyzetek elhárításához és a biztonságteremtéshez tudnak felhasználni.

Részletes program és jelentkezés ITT

( onBRANDS )