NÉGYFÉLE ÍZBEN ÉRKEZIK A NUTRIVERSUM KOLLAGÉNES KÁVÉJA

A kollagén iránti kereslet a táplálékkiegészítő termékek piacán dimanikusan növekszik.

Az emberi szervezetben az egyik legnagyobb mennyiségben megforduló, az egészséges bőr, haj és ízületek fenntartásáért felelős fehérje idővel csökken a szervezetünkben. Ennek pótlására több módszer is létezik, viszont ezúttal már kávé formájában, négyféle ízben is pótolhatjuk a szervezetünkben csökkenő kollagén raktárakat.

Az emberi szervezetben jelenlévő egyik legnagyobb mennyiségű fehérje,

a kollagén iránti kereslet a táplálékkiegészítő termékek piacán dimanikusan növekszik,

ugyanis 19%-kal emelkedett az előző évhez képest.

Számos megoldás létezik az életkor előrehaladtával természetes módon csökkenő kollagén szint pótlására, azonban annak érdekében, hogy a kollagén pótlás élménnyé váljon, a tavalyi évben a leginnovatívabb étrendkiegészítő márkának választott magyar cég, a Nutriversum négyféle ízben fejlesztette ki a Nespresso* kompatibilis kollagénes kávékat: az ízesítetlen mellett narancsos csoki, rumos gesztenye, karamell ízekben lesznek kaphatóak a kávékapszulák. (*A Nespresso® a Société Des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Nutriversum Kft. független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolodik a Société Des Produits Nestlé SA-hoz.)

„Fontos számunkra fogyasztóink visszajelzése, ennek eredményeként született meg ez a termékünk is. Megjelent egy elsőre különös igény a kollagénfogyasztással kapcsolatban, mégpedig az, hogy sokan a reggeli kávéval szeretik elfogyasztani a napi kollagén adagjukat. Ekkor jött az ötlet, hogy miért nem fejlesztünk egy kapszulás kávéval lefőzhető kollagént.” – mondta Fetter Ármin, a Nutriversum marketing vezetője. 

A kollagén kávé legnagyobb előnye a gyors és könnyű fogyaszthatóság. Nem kell porokkal, shakerekkel bajlódni, csak a kis kapszulát kell a kávéfőzőbe bedobni és egy percen belül kész is van a kollagénnel teli kávé.

„A receptúra 80% arabika és 20% robuszta kávét tartalmaz, amely keverék tökéletesen biztosítja a megfelelő koffeintartalmat és a magával ragadó crema réteget. Koffeintartalma pedig kapszulánként körülbelül 60-80 mg, tehát egy rendes kávénak felel meg. Egy kapszula felhasználása során 500 mg kollagén oldódik ki lefőzés közben, így bízunk benne, hogy a kávé szerelmeseinek kettő az egyben megoldást tudunk nyújtani az új termékkel.” – tette hozzá Fetter Ármin, a Nutriversum marketing vezetője. 

A július elején polcokra kerülő, dobozonként 20 kapszulát tartalmazó kollagénes kávé Nespresso* kompatibilis kávégépekkel működik.
( onBRANDS )