MAGYAR SIKER A BAHREINI FORMA 1-EN

A bahreini Forma-1 pálya a Festipayt választotta a digitális fizetések lebonyolítására.

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.

A fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő bahreini Forma-1 pálya (BIC) kivezeti a készpénzhasználatot a Bahreini Nagydíjon, és a Festipayt választotta a digitális fizetések lebonyolítására.

Ez az innovatív magyar megoldás forradalmasítja a fizetési élményt a résztvevők számára, zökkenőmentes tranzakciókat és fokozott kényelmet kínálva a Formula–1 Bahreini Nagydíj hétvégéjén.

„A Festipay történetében mérföldkő, hogy hozzájárulhat a Forma-1 sikeréhez Bahreinben, és javíthatja a látogatók felhasználói élményét. Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési szolgáltatójaként elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldások mellett, amelyek egyszerűsítik a tranzakciókat, biztonságos és zökkenőmentes digitális fizetési lehetőséget nyújtanak a résztvevők és a kereskedők számára.” – mondta Dr. Kóka János, a Festipay Zrt. elnöke.

„A BIC PAY bevezetése a folyamatos innovációra való törekvésünket és elkötelezettségünket bizonyítja, hogy kivételes élményeket nyújtsunk a motorsport rajongóinak. A Festipayjel való együttműködés hangsúlyozza elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítsuk a résztvevőink számára.” – mondta Sherif Al Mahdy, a Bahrain International Circuit kereskedelmi igazgatója.

A Bahreini Nagydíj idén teljesen készpénzmentes lesz. A látogatók választhatnak, hogy a meglévő fizikai vagy digitális bankkártyáikat használják, vagy készpénzt töltenek fel egy “BIC PAY” plasztikkártyára a 7 kijelölt feltöltő standnál, vagy a mobil feltöltőpontokon. A Festipay zökkenőmentes és biztonságos készpénzmentes rendszerét használják majd a több mint 50 kereskedelmi értékesítési ponton, ahol a látogatók ételeket, italokat és reklámtárgyakat vásárolhatnak. A BIC PAY kártyát használó látogatók a fel nem használt egyenlegüket a rendezvény végeztével visszaválthatják a feltöltőállomásokon. A kereskedők a Festipay integrált POS-termináljait használják majd digitális fizetésre, a termékek kezelésére, a készletellenőrzésre és a vásárlók hatékony kiszolgálására.
( onBRANDS )