LÉGY RÉSZESE SPORTTÖRTÉNETI PILLANATOKNAK

Ingyenes sportkommentátor képzést hirdet a közmédia.

Ismét meghirdette Sportkommentátor Programját a közmédia. A résztvevők a sport-televíziózás alapjait hazánk legismertebb szakembereitől tanulhatják meg az M4 Sport világszínvonalú technológiával felszerelt stúdiójában. Az ambiciózus fiatalok a gyakorlati oktatás keretében próbaközvetítéseken is bizonyíthatják rátermettségüket. A legígéretesebb tehetségek a párizsi olimpia tartalomgyártásába is bekapcsolódhatnak. Jelentkezni február 29-ig lehet.

A közmédia tematikus képzésére felvételt nyert hallgatók a mentoraik, vagyis Magyarország legnézettebb sportcsatornájának munkatársai segítségével, a gyakorlatban sajátíthatják el a sportkommentátor szakma és a sport-televíziózás alapjait.

A sikeres felvételhez egy szóbeli és egy írásbeli teszten át vezet az út. A több hónapos egyéni- és csapatsport, valamint a F1 területén zajló elméleti és gyakorlati foglalkozásokat is tartalmazó képzés végén a legígéretesebb tehetségek tagjai lehetnek annak a szakmai műhelynek, amely évtizedek óta meghatározza a magyar sportújságírást. Emellett a legjobbakra hatalmas lehetőség várhat az év két kiemelt sporteseménye, a labdarúgó Európa-bajnokság, valamint az olimpia idején.

Pályázni február 29-ig lehet a jelentkezes@mtva.hu e-mail címen, bővebb információ a media-akademia.hu oldalon található. A program március 18-án kezdődik, lezárultával a legeredményesebb résztvevőknek a közmédia szerződést és karrierlehetőséget kínálhat.
( onBRANDS )