MAGYARORSZÁG ELSŐ AI INFLUENSZERE

Aisa, Magyarország első AI influenszere leginkább edukálni szeretné az internet felhasználókat.


A mesterséges intelligencia most már az életünk része: egyre több MI által létrehozott karakter kel életre. Van már AI szépségverseny számos indulóval, AI műsorvezető, AI modellek – miért ne lehetne AI influenszer is?

Bemutatjuk Magyarország első, mesterséges intelligencia által generált véleményvezérét, Aisát, a közösségi média új csillagát, akinek fontos küldetése van.

Aisa egy túlsúlyos, életvidám, jólelkű karakter, aki életmódtanácsokat ad, de felhívja a figyelmet a környezetvédelemre is. A túlsúlyából adódóan edukálni is szeretne, hogy egyes bántások hogyan érintik a valós, túlsúlyos embereket, milyen lelki terheket kell átélniük a közösségi médiában. Ez az AI influenszer egyik fontos küldetése, hiszen az internetes bántalmazás terjedése egyre több fiatalt veszélyeztet. A cyberbullying elítélése mellett pedig, hasznos és könnyen megtanulható életmódtippeket is nyújt majd a követői számára.

Aisa a jövőben szeretne minél több jó ügyet  is felkarolni, a jelenlegi célkitűzése az, hogy 1 tonna tápot gyűjtsön menhelyi kutyáknak.
( onBRANDS )