ÚJ VEZETŐ AZ RN HUNGARY KOMMUNIKÁCIÓS CSAPATÁNAK ÉLÉN

Horváth Bence tölti be a jövőben a Renault, Dacia és Alpine márkák hazai importőre, az RN Hungary Kft. Kommunikációs és PR-vezető pozícióját.

A szakember 20 évnyi tapasztalattal rendelkezik a marketingkommunikáció területén, amelyet korábban többek között a Béres, Volvo, Bosch és Siemens márkáknál szerzett. 2014-től a Mercedes-Benz értékesítési szervezetének PR-managereként a márka minden divíziójának külső és belső kommunikációjáért felelt, 2020-tól pedig a vállalat marketingvezetője volt. 2024. május 13-án csatlakozott a többek között az idei Év Autója díjat is elnyerő Renault Scenic E-Tech modell hazai forgalmazójához.

”Bence érkezésével új lendületet adunk a már ma is sikeresen teljesítő márkáinknak. Autóipari tapasztalata nagy segítséget jelent majd alapvető üzleti célunk eléréséhez, amely az általunk forgalmazott brandek piaci részesedésének jelentős növelése. Az előttünk álló évek modelloffenzívája kiemelkedő lehetőséget hordoz magában mindhárom márka esetében, amelyet elhivatott és tapasztalt kollégáim valamint tulajdonosaink, az AutoWallis és a portugál Salvador Caetano csoportok biztos hátterével használunk majd ki – a maximális hatékonyságot szem előtt tartva.” – mondta el Dalos Attila, az RN Hungary Kft. ügyvezetője.
( onBRANDS )