ÍGY ÉRD EL, HOGY TÖBB LEGYEN A SZABADIDŐD

A Fuze Tea és a Tripadvisor új kampánya a napközben beiktatott rövid pihenőkre ösztönöz.

A teljes élet alapja, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a munka és a kikapcsolódás között a mindennapokban, és törődjünk testi-lelki egészségünkkel, amikor csak tudunk – erre a gondolatra épül a Coca-Cola portfolióhoz tartozó Fuze Tea új kampánya. A Coca-Cola megbízásából készített felmérés szerint a magyar lakosság ötöde úgy érzi, hogy a hétköznapokban nem mindig jut elég idő önmagára. A márka „5 perces kalandok” kampányával arra szeretne rávilágítani, hogy a munka vagy az egyéb kötelezettségek teljesítése közben beiktatott apró szünetek is segíthetnek abban, hogy energiát gyűjtsünk. 

A magyar munkavállalók nagy része úgy érzi, zsúfoltak a mindennapjai – derül ki a Coca-Cola megbízásából készült felmérésből. A válaszadók többségének napi 1, de inkább 2 szabad órára lenne szüksége a feltöltődéshez, ugyanakkor mindössze 18 százalékuk mondta, hogy minden hétköznap tud időt szánni saját magára, 20 százaléknak pedig szinte soha nincs ideje a kikapcsolódásra.

A Fuze Tea új kampánya arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy a hétköznapi kötelezettségek közé iktassanak be rövid, akár ötperces szüneteket. Ha sikerül rendszeressé tenni ezeket a miniszabadságokat, abból sok energiát meríthetünk, összességében pedig egy munkanapon akár 1 órás pihenés is összejöhet belőlük.

Az „5 perces kalandok” kampányt a Fuze Tea tavalyi globális együttműködő partnerével, a Tripadvisor utazási tanácsadó oldallal folytatja, inpsiráló tartalmakon kívül olyan élményeket is kínálva, amelyek segíthetnek a mindennapok egyensúlyának megteremtésében.

Míg a Fuze Tea és a Tripadvisor tavalyi közös kampánya az utazási élményeket ünnepelte, addig idén a márkák inkább a helyi környezet felfedezésére ösztönöznek, azoknak az élményeknek a tudatos keresésére, amelyek által az ötperces szünetek valódi kikapcsolódást jelenthetnek a rohanó hétköznapokban. Erőt meríthetünk többek között a közeli parkok, különleges növények felfedezéséből, vagy abból, ha megcsodáljuk a street art alkotásokat, de a napfény vagy a friss levegő is energiával tölthet fel.

A Coca-Cola applikációban a felhasználók egy sor inspiráló tartalmat és gyakorlati tanácsot kapnak majd támogatásul arra vonatkozóan, hogyan fedezzék fel a világot a munkahelyük ajtaján túl, és hogyan teremtsenek egyensúlyt a napjaikban a zsúfolt időbeosztásuk ellenére.

„A Fuze Tea „Fedezd fel a fúzió erejét!” platformja a változatos, és kontrasztokkal teli életet ünnepli. Kampányunk célja, hogy segítsük a fogyasztókat a célzott, pihentető szünetek beiktatásában, a kiegyensúlyozottabb hétköznapok megteremtésében. Ennek az üzenetnek az életre keltésében továbbra is tökéletes partnerünk a Tripadvisor, amely ezúttal azoknak a helyeknek a felfedezésére ösztönöz, ahol a fogyasztók eltölthetik ötperces kalandjaikat” – mondta el Becs József, a Coca-Cola Magyarország Fuze Tea márkáért felelős szenior brand menedzsere.

A nyár folyamán ezen kívül egy országos fogyasztói promóció is indul, amelynek során napi ajándékokat, valamint havonta egy belföldi utazást nyerhetnek majd a felhasználók, a főnyeremény pedig egy választható tematikus külföldi kaland lesz. A kódfeltöltés és a játék részletei június 1-jétől a Coca-Cola Applikációban lesznek elérhetők.

Április óta a Fuze Tea olyan frissítő ízekkel segíti a hétköznapi kikapcsolódásokat, mint a mangó-ananász és a meggy-bodzavirág, amelyek tökéletes katalizátorként szolgálhatnak egy-egy ötperces kalandhoz.
( onBRANDS )