ÚJ VÁLLALATI KAPCSOLATOK ÉS KOMMUNIKÁCIÓS VEZETŐT NEVEZETT KI A HEINEKEN HUNGÁRIA

Orosz Anna a HEINEKEN Hungária Sörgyárak új vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója.

A szakember az elmúlt tizenöt évben többek között az Egis Gyógyszergyárnál, a Lufthansa Systemsnél és a Bristol Myers Squibbnél szerzett széleskörű tapasztalatot a vállalati kommunikáció területén.

Orosz Anna tölti be a HEINEKEN Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatói pozícióját június 1-jétől. A szakember kulturális újságíróként kezdte pályafutását, majd a vállalati kommunikáció területén folytatta karrierjét, és az elmúlt tizenöt évben számos nagyszabású belső és külső kommunikációs projekt megvalósításáért is felelt több iparágban.

Az Egis Gyógyszergyárnál feladatai között szerepelt a vállalat első fenntarthatósági jelentésének összeállítása, valamint az Egis Tudományos és Technológiai Központban létrejött multimédiás kiállítás teljes körű projektmenedzsmentje, amely a gyógyszeripari kutatás-fejlesztés, valamint gyártás folyamatát mutatta be. A Lufthansa Systemsnél többek között a vállalat employer branding stratégiáján dolgozott, az elmúlt években pedig a világ egyik vezető biotechnológiai gyógyszervállalata, a Bristol Myers Squibb Corporate Affairs & Patient Advocacy Managereként díjnyertes betegedukációs kampányokat valósított meg.

„Örömmel tölt el, hogy épp a nyári fesztiválszezonban csatlakoztam a HEINEKEN Hungária csapatához, amely a legizgalmasabb időszak ikonikus márkáink életében, és már alig két hónap után is életre szóló élményeket és felbecsülhetetlen szakmai tapasztalatokat szereztem. A vállalat inspiráló és társadalmilag is kiemelt jelentőségű célkitűzéseinek elérésében pedig büszkén vállalok szerepet” – mondta el Orosz Anna, a HEINEKEN Hungária új vállalati kapcsolatok és kommunikációs vezetője.
( onBRANDS )