AZ FC BARCELONA A HMD-T VÁLASZTOTTA A STRATÉGIAI PARTNERÉNEK

Közös logóbemutató videóval jelentették be hároméves együttműködését.

Flick, Olmo, Romeu, Victor, Roebuck… Az FC Barcelonánál az elmúlt pár hónapban számos kiemelkedő újoncot köszönthettek, és az átigazolási időszak vége felé egy új támogató is befutott: mától a Human Mobile Devices-ra (HMD) is számíthatunk a csapatban.

A Human Mobile Devices (HMD) és az FC Barcelona közösségi felületein megjelent, közösen forgatott videóban Lamine Yamal fodrásza, Saul Peregrina a világszerte jól ismert Barca címert borotválja a Human Mobile Devices (HMD) logója mellé – és a hároméves partnerségi megállapodást bejelentő videóban exkluzív első pillantást vethetünk a HMD Skyline vadonatúj, Blue Topaz színben érkező kiadására is.

Saul Peregrina, a Barca sztárfodrásza nemrég Lamine Yamal haját is vágta, a La Masia növendékének erről szóló videója pedig több mint 7,5 millió megtekintést gyűjtött be a TikTokon. A Human Mobile Devices (HMD) ezúttal a csapat rajongóját, Iñigót ültette Saul borbélyszékébe, hogy újraalkossák rajta a két márka logóját.

Az együttműködés a csapat stadionjában, majd a Spotify Camp Nou-ban is tetten érhető lesz, de

a Human Mobile Devices a stadionokon kívül is jelentős szerepet fog játszani az FC Barcelona digitális platformjain

(amelyek a legutóbbi mérések szerint 468 millió felhasználót számlálnak), és az elkövetkező hónapok (és évek) során

a két márka számos izgalmas, első sorban digitális tartalmat fog közösen létrehozni.

A két márka közötti partnerség túlmutat a futballon, hiszen az FC Barcelona kosárlabda, futsal, kézilabda és görhoki csapatait is lefedi.

HMD Skyline Blue Topaz – az otthon javítható okostelefonok új korszaka

A kisfilmben először tűnik fel a HMD Skyline új, Blue Topaz változata is. A digitális detoxot, a javíthatóságot és különleges kamerát ötvöző prémium okostelefont azoknak tervezték, akik minden pillanatban ráéreznek a lehetőségekre: a 108MP-es tripla főkamera Capture Fusion, 4X Zoom és különleges portré módjai gondoskodnak róla, hogy ne legyen olyan vibe, amit ne őrizhess meg örökre.

A HMD Skyline még idén egy új Detox módot is kap, hogy még véletlenül se maradhassunk le a leggyönyörűbb gólokról. A funkció testreszabott alkalmazás- és kontaktblokkolást tesz lehetővé, amivel úgy szűrheted ki a digitális ingereket, ahogyan te szeretnéd.
( onBRANDS )