SERIE A CSÚCSRANGADÓK ÉRKEZNEK A MATCH4-RE

A Network4 Media Group augusztusban jelentette be, hogy megszerezte a Serie A közvetítési jogait.

Csúcsrangadók érkeznek a Network4 csatornáira: a hétvégén a futball rajongók élőben láthatják a Juventus – Napoli összecsapást, valamint a várva várt milánói városi derbit, az Inter – Milan meccset. 

A Network4 Media Group augusztusban, az első forduló előtt jelentette be, hogy megszerezte a SerieA Serie A közvetítési jogait, így a világ egyik legértékesebb, legizgalmasabb és mindenképpen legszenvedélyesebb top bajnokságát a médiacég sportcsatornái (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltató hozza el a magyar nézőknek. A következő napokban olyan rangadókat mutat meg élőben a médiacég, amelyekre a világ összes futball rajongója odafigyel majd.

Szombaton késő délután a Juventus a Napolit fogadja (18:00, MATCH4). A zebrák még nem kaptak ki a szezonban, sőt, a bajnokságban négy meccsen még gólt sem kaptak. A Bajnokok Ligájában pedig a PSV elleni 3-1-es sikerrel mutatkoztak be.

A nápolyiak talán még jobb formában vannak, a nyitófordulóban elszenvedett veronai vereség után háromszor nyertek, miközben 9 gólt lőttek. Pikantériát ad a meccsnek, hogy Antonio Conte, a Napoli mestere korábban a Juventus játékosa és edzője is volt.

Még a szombatinál is jobban várt meccs következik vasárnap este, amikor a milánói derbin az Internazionale Milano és az Milan csap össze egymással (20:45, MATCH4). A címvédő Inter még veretlen a szezonban. A BL szerdai játéknapján pedig értékes 0-0-t játszott Manchesterben a Cityvel. A kék-feketék nem játszanak rosszul, egyedül arra lenne szükségük, hogy a gólkirály Lautaro Martinez visszataláljon a góllövés útjára. A Milan sokkal vegyesebb képet mutat, az idény 5 tétmeccséből egyet nyert csak meg (az acélosnak nem mondható Venezia ellen), miközben kikapott a Parmától és a Liverpooltól is. Fonseca mester egyelőre még keresi az ideális összeállítást, úgyhogy biztosan nem a piros-feketék a derbi esélyesei, pedig lenne miért törleszteniük, hiszen a legutóbbi hat milánói derbit az Inter nyerte meg.
( onBRANDS )