ÚJ VEZETŐ AZ MBH BANK SZTENDERD HÁLÓZATI ÉRTÉKESÍTÉS ÉLÉN

Orosz András csatlakozott az MBH Bankhoz.

Orosz András a sztenderd hálózati értékesítés vezetőjeként csatlakozott az MBH Bankhoz, aki napokkal ezelőtt így köszönt el LinkedIn oldalán:
“Micsoda 8 év volt! Egy hihetetlenül tartalmas út, tele fantasztikus emberekkel, szakmai sikerekkel, jópár “once-in-a-lifetime” típusú helyzet kezelésével, új barátokkal, nemes versenytársakkal, hűséges és elégedett vásárlókkal, sok nevetéssel és rengeteg tanulással. Hatalmas büszkeség és megtiszteltetés, hogy ezt végigcsinálhattam, átélhettem, tehettem érte, épülhettem belőle. Köszönöm, MOL!”

A jogász és közgazdász végzettségű szakember pályája elején közel két évtizeden keresztül dolgozott a banki szektorban corporate és retail területek vezetőjeként. Ezt követően marketing vezetőként FMCG területen folytatta tovább munkáját, az utóbbi 8 évben pedig a MOL Retail vezetőjeként tevékenykedett.

„Büszke vagyok, hogy egy komoly tradíciókkal rendelkező bankcsoporthoz csatlakozhattam, mely nagy ambíciókkal tekint a jövőbe. Minden nap azért fogunk dolgozni, hogy az ügyfeleink érezzék és megtapasztalják a folyamatos fejlődésünket, hogy az MBH Bank többet és jobbat akar nyújtani a számukra minden nap” – mondta Orosz András.
( onBRANDS )