ÚJ KÜLÖNDÍJJAL BŐVÜL A JVSZ „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” ELISMERÉSE

A „BEST NEXT GENERATION COMPANY” különdíj a MAM-Hungária támogatásával jött létre.

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) idén kibővítette a „Companies for the Future Award” elismerését egy új különdíjjal, melyre nyílt pályázatot írtak ki. 

A több mint 35 éves múltra visszatekintő Joint Venture Szövetség immár negyedik alkalommal tünteti ki a magyar gazdaságot, társadalmat és a fenntartható jövőt támogató közép- és nagyvállalatokat a „Companies for the Future Award” kezdeményezés keretében. Az elismeréseket azok a vállalatok nyerhetik el, amelyek az elmúlt évben kiemelkedő eredményeket értek el, és működésükkel a hazai gazdaság jövőjét szem előtt tartva, felelősen és tudatosan tevékenykednek.

A díjazás négy kategóriában történik, amelyből háromra a Szövetség tagvállalatai pályázhatnak, míg a „BEST NEXT GENERATION COMPANY” egy olyan új különdíj kategória, melyre idén először nyílt pályázatot hirdettek meg a MAM-Hungária támogatásával, ezzel is kiszélesítve a prominens elismerésben részesülők körét.

A MAM-Hungária számára különösen fontos a ”next generation” szemlélet, hiszen a vállalatcsoport alapítója már évtizedekkel ezelőtt a következő gondolatokat fogalmazta meg: „Mi lehetne fenntarthatóbb, mint a következő generációnkért – a gyermekeinként – végzett munka? Ennek szellemiségében mi világszerte a babák jóllétéért, biztonságáért és egészségéért szállunk síkra, és ezzel a díjjal szeretnénk elismerést és láthatóságot adni olyan vállalkozásoknak, legyen szó startup-ról, generációváltást megvalósító vállalatról vagy társadalmilag felelősen gondolkozó cégről, amelyek munkájukkal a hosszútávú és fenntartható jóllétet támogatják, bármely korosztályt és területet érintve.”

A pályázatra minden Magyarországon bejegyzett gazdasági szervezet jelentkezhet, amelynek termékei, szolgáltatásai, működése vagy alkalmazott technológiái pozitív hatással vannak a jövő generációira és társadalmára, valamint követendő példaként szolgálhatnak más vállalatok számára.

A jelentkezés olyan vállalati programokkal vagy kezdeményezésekkel történhet, amelyek komplex, mérhető válaszokat adnak egy aktuális, generációkat vagy a jövő társadalmát, illetve a jövő munkavállalóit érintő problémára, miközben hozzájárulnak a vállalat céljainak megvalósításához.

A beérkezett pályázatokat egy független szakértőkből álló szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai:

  • Bereczki Enikő, generációkutató, tréner
  • Boros Péter, mentor, BI-KA Dinamika, FB elnök
  • Gazsi Zoltán, Eisberg Hungary, ügyvezető igazgató
  • Kiss Katalin, MAM-Hungária, ügyvezető

A Nemzetgazdasági Minisztérium harmadik éve támogatja a kezdeményezést, az esemény fővédnöke, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter is egyike azoknak, akik átadják a jövőnkre is pozitív hatást gyakorló vállalatok elismeréseit a JVSZ exkluzív díjátadó gáláján, melyet 2025. február 8-án a Budavári Főőrség és Lovarda báltermében rendez meg a Szövetség. A helyezést elért vállalatok a 300 fős nívós eseményen vehetik át a kitüntetéseket.

A „Companies for the Future Award” elismeréssel a Joint Venture Szövetség kiemelt célja, hogy tagvállalatainak jó gyakorlatait és tapasztalatait megosztva támogassa a hazai cégek fejlődését, valamint szélesebb körben terjessze a példaértékű vállalati programokat.

Pályázz, hogy minél több, a jövő generációinak és társadalmának jóllétét támogató jógyakorlat kaphasson elismerést! A pályázatok benyújtási határideje: 2024. november 22.

További információ és a nevezés részletei ITT.
( onBRANDS )