ÚJ IKEA REGIONÁLIS VEZETŐ

Mounia El Hilali 10 éve dolgozik az IKEA Csoportnál, 2007-ben kezdett a malagai áruház vezetőjeként.

Mounia El Hilali (42), az IKEA Franciaország korábbi helyettes vezetője, 2018. szeptember 1-étől az IKEA Csehországért, Magyarországért és Szlovákiáért felelős vezetője lesz.

Mounia az IKEA Franciaország helyettes vezetője volt, 10 áruházért és több különböző országos funkcióért felelt. 2017 szeptemberében visszatért szülési szabadságáról és az IKEA Csoport globális szervezetében több projekttel foglalkozott.

“Megtisztelve érzem magam, hogy munkatársaimmal együtt a magyar, cseh és szlovák vásárlókért dolgozhatom, nap mint nap szebb hétköznapokat teremtve számukra az otthonukban. Fontos számunkra, hogy folytassuk az emberek lakberendezéssel kapcsolatos igényeinek és álmainak megvalósítását, a minőségre fordított figyelmet és az egész évben megfizethető árak biztosítását” – mondta Mounia El Hilali.

Az IKEA előtt Mounia a Decathlonnál dolgozott különböző országokban: Franciaországban, USA-ban, Spanyolországban, Argentínában több különböző menedzsment pozícióban, kezdve áruházi eladóként, aztán beszerzési menedzserként, majd az amerikai piac import/export és vám területek felelőseként, végül áruházi vezetőként Spanyolországban. Családos, három gyereke van. Szereti a sportokat, szenvedélyes búvár, emellett szeret utazni és különböző kultúrájú emberekkel találkozni.
(ONBRAND)