BP MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS KAMPÁNY

Sing-Along aktivitást szerveztek a munkavállalóknak azzal a kettős céllal, hogy bemutassák a vállalatnál található karrier lehetőségeket, valamint fenntartsák a magas szintű belső elkötelezettségi szintet.

Kállay-Saunders András és Lola a saját karrier-példájukon keresztül hívta fel a BP munkavállalóinak a figyelmét a vállalatnál is megfigyelhető karrierépítési tényezők fontosságára, valamint egy közös szám erejéig még énekelni is tanította a vállalat dolgozóit.

Az aktivitással a BP célja az volt, hogy kiemelje a megfelelő karrier célok meghatározásának, a karrierépítési lehetőségek felismerésének és kihasználásának a fontosságát, valamint az egyéni, munkavállalói felelősséget az egyéni karrier fejlesztésben.

Knezevics Viktor, a BP országigazgatója a vállalati és zenész világban megfigyelhető hasonlóságokra hívta fel a figyelmet. Ahogyan a zenészek világában is látható, hogy minden egyes zenésznek fontos szerepe van egy együttesben ahhoz, hogy harmonikusan játsszon a zenekar, vagy az énekesek esetében, minden hangnak a helyén kell lenni ahhoz, hogy jól szóljon egy dal. Ugyanígy a BP-nél is hisznek abban, hogy minden egyes munkavállalónak fontos szerepe van abban, hogy jól muzsikáljon egy vállalat.

Lola a folyamatos fejlődésre való törekvésről, a tudatos tervezésről és a karrierje kézben tartásáról beszélt. Lolával ellentétben Kállay-Saunders András énekesi pályafutása nem volt tudatosan előre tervezett, arról beszélt, hogy egy sajnálatos baleset folytán kénytelen volt új hivatást választani és újratervezni a karrierjét, tehát sosem késő újra kezdeni a karrierünket.

A Sing-Along élményt bárki személyesen is megtapasztalhatta az elmúlt két hétben, ugyanis a SZIGET Fesztiválon óriási sikert aratott BP Sing-Along karaoke aktivitást a SZIN-en is kipróbálhatták a vállalkozó kedvű résztvevők. Az aktivitás keretében bárki kérhetett tanácsot is a BP szakértőitől és megtapasztalhatta a cégen belüli hangulatot.
(ONBRAND)