AZ AIR MAX ÚJ GENERÁCIÓJÁVAL RUKKOL ELŐ A NIKE

Az utcai viseletre megálmodott Nike Air Max 720 cipőkhöz a természeti jelenségekből merítették az ihletet.

Immár 20 éve annak, hogy az első utcára tervezett Air Max modell, az Air Max Safari megjelent a piacon, azóta pedig nincs megállás. Ahogy az Air Max 97 talpában található teljes hosszúságú légbetét újraformálta a futócipők világát, a sorozat evolúciójának legújabb darabja, az Air Max 720 ismét nagyot vállal: a mindennapi kényelmet emeli a következő szintre.

Elődje, az Air Max 270 szó szerint magasra tette a lécet a talpában található 32 mm vastag légbetéttel.

Az Air Max 720 nem kevesebb, mint 38 milliméterrel helyez a föld fölé, amely a valaha készült legnagyobb Air egység.

A cipő megemelt sarokrésze rendkívül rugalmas ütéscsillapítást eredményez.

A teljesen új légtalp 360 fokos szögben helyezkedik el viselője lába alatt, és ezzel az eddigi legnagyobb kényelmet biztosítja.

A modell dizájnját a különböző természeti jelenségek és energiáik áramlása, mozgása inspirálta.

Ez a 720 színállásaiban is visszaköszön majd. A hamarosan debütáló cipőkön többek között a vulkánból kitörő lávafolyam, a sarki fény, a Tejútrendszer, a napfelkelte és naplemente képi világa elevenedik meg.

A Nike Air légbetétek előállításakor a fenntartható jövő előmozdítása is fontos szempont: a márka hisz abban, hogy a környezeti terhelés csökkentése a sportolók teljesítményének növelése mellett is megvalósulhat. A 720 esetében a légbetét 70%-ban a gyártás során képződött hulladék újrahasznosításával készült.
(onBRANDS)