HARLEY-DAVIDSON ERŐGÉPEK ÉS LUXUS CSÚCSRAGADOZÓK

A 2019-es Harley modellek friss stílust, megdöbbentő teljesítményt és fejlett technológiát vonultatnak fel.

A merész Power Cruiser, a modern Touring, Trike és CVO modellcsaládok és a vadonatúj infotainment rendszer koronázzák meg az új termékek széles tárházát.

Az FXDR 114 a versenymotorok stílusát vegyíti az 1868 cm3-es Milwaukee-Eight teljesítményével, egy megátalkodott erőgép, amely új teljesítményszinttel színesíti a Harley-Davidson modellcsaládjainak sorát.

Model Year 2019 GAP Photography

Kinézetében az FXDR 114 a versenypálya ihlette formatervezésével, moduláris kis fejidommal, kurtított faridommal és szólóüléssel hozza tudtunkra a teljesítmény iránti elkötelezettségét.

A Harley-Davidson Touring és Trike modelljeit továbbra is olyan technológiával tartja az élvonalban, amely a teljesítményt, a funkcionalitást és a stílust helyezi piedesztálra.

Model Year 2019 GAP Photography.

Az exkluzív Harley-Davidson Touring és Trike modellekre szerelt új Boom! Box™ GTS infotainment rendszer a legmodernebb mobilok és tabletek megjelenését, tapintását és funkcionalitását nyújtja, kifejezetten a motorosok számára kifejlesztett megbízhatósággal és funkciókkal, ehhez vedd hozzá az Apple CarPlay kompatibilitását (megfelelő headset a Harley-Davidson eredeti motoros alkatrészek közül választható hozzá) és az érintés nélküli hangfelismerést.

A CVO modellcsalád pompás új fényezést és kiváló minőségű audiorendszert kapott.

Model Year 2019 GAP Photography.

A három, limitált szériájú 2019-es Harley-Davidson CVO modelleket szemet gyönyörködtető fényezés, fejlett technológia, és exkluzív alkatrészek jellemeznek, amelyeket a minden egyes apró részletre kiterjedő odafigyelés tesz tökéletessé.

Model Year 2019 GAP Photography

Olyan motorosok számára, akik csak a teljességgel érik be – luxus, teljesítmény, funkciók és stílus. A CVO Limited modell a hosszú távú touring kényelme és fényűzése terén a csúcsot képviseli.

Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketing alelnöke: „A Harley-Davidson innovációja áthatja a 2019-ben kínált valamennyi új termékünket. A formatervezésben, a technológiában és a teljesítményben egyaránt megjelenő innováció a Harley-Davidson rajongóit, de a motorosok egy új generációját egyaránt arra fogja késztetni, hogy kivegyék a részüket a motorozás nyújtotta szabadságból.”
(onBRAND)