EGYÜTTMŰKÖDIK MICHAEL JORDAN ÉS A PARIS SAINT-GERMAIN

Ami pedig igazán ikonikussá teszi az összes darabot, az a logók egyedülálló mixe a Jumpmannel a PSG címerben.

Michael Jordan 1985-ben látogatott először Párizsba, ekkor kezdődött kapcsolata a francia fővárossal. Azóta a Jordan márka jelenléte folyamatosan nő: a Quai 54 streetball-világbajnokság állandó partnersége mellett 2016-ban megnyílt a csak Jordan termékeket árusító Jordan Bastille üzlete, 2017-ben pedig bejelentették az együttműködést a Francia Kosárlabda Szövetséggel.

Így talán az sem meglepő, hogy a márkatörténet egy újabb mérföldkövének is a szerelem városa ad otthont:

Jordan első futball kollekcióját a Paris Saint-Germain focistái viselik majd az idei Bajnokok Ligáján.

“A Jordan márkának és a Paris Saint-Germain-nek is egyedi és kiemelt szerepe van a sport és stílus világában, egyszerűen passzolnak egymáshoz, természetes volt, hogy együttműködünk.” – mesélte Michael Jordan a kollekció bemutatóján.

“A két márka közös ambíciója a stílus, teljesítmény és az innováció ötvözése – ezt tükrözi partnerségünk. Több elven is osztozunk a gazdag sportörökségéről és kortárs formatervezéséről világszerte ismert Jordannel, épp ezért gondoltuk úgy, hogy ez az együttműködés a szurkolóinknak is izgalmas lesz, miközben egy új közönség felé is nyithatunk” – egészítette ki a kosaras legendát a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi.

A Jordan Brand x Paris Saint-Germain kollekció a klub számára készült két különkiadású szett mellett lifestyle darabokat is tartalmaz.

A jellegzetes fekete-fehér színállás mellett nem maradhatott ki a klasszikus Jordan-piros sem a részletekből. Ami pedig igazán ikonikussá teszi az összes darabot, az a logók egyedülálló mixe a Jumpmannel a PSG címerben.

A Jumpman a mezeken is feltűnik a Nike swoosh korábbi helyén, a kapus készlet pedig a Jordanre jellemző infravörös színnel tiszteleg a márka előtt.

A Jordan Brand x Paris Saint-Germain kollekció szeptember 14-től elérhető, az új mezek szeptember 18-án, a Bajnokok Ligáján debütálnak.
(onBRAND)