KATINKA AZ EUROFLEET MÁRKANAGYKÖVETE LETT

Az EuroFleet a prémium minőséget képviseli a magyar flottakezelési piacon.

Hosszú Katinka a legmagasabban jegyzett sportolók közé tartozik nemcsak az eredményei, hanem a személyisége miatt is.

“Mindegy, hogy valaki milyen területen űzi a hivatását, ha azt szenvedélyesen, kitartóan és tökéletességre törekedve teszi, azzal könnyen azonosulok. Pontosan tudom, milyen minden nap a maximumot nyújtani annak érdekében, hogy a folyamatosan egyre magasabbra kitűzött célokat elérjük.” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, amikor hivatalosan is az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő márkanagykövete lett.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat szakértelme mellett elsősorban elhivatottságával és professzionális ügyfélkezelésével tűnik ki a flottakezelők sorából. Katinka már korábban is igénybe vette az EuroFleet szolgáltatásait, így pozitív benyomásai alapján is döntött az együttműködésről.

“Katinka sokak számára példakép. Régóta figyelemmel kísérem a pályafutását, és nagyon tisztelem, hogy ilyen keményen dolgozik a céljai eléréséért, ennyire elkötelezett a sportága felé. Katinka és cégünk hasonló értékeket képvisel, mindketten a minőség, a magas színvonal elkötelezettjei vagyunk, úgy gondolom, hogy igazán nagyszerű kettőnk együttműködése.”

Az EuroFleet 2008-ban közvetlenül a pénzügyi válság kirobbanása előtt alakult. Mára több mint 400 vállalati ügyfél flottakezelését végzi. A cég olyan elismerésekkel büszkélkedhet, mint a KKV Top 100 tagság vagy a Bisnode „AAA” Tanúsítványa, mellyel csupán a pénzügyileg legstabilabb vállalatok, a cégek 0,63 százaléka rendelkezik a magyar piacon.

Katinka az EuroFleet jóvoltából egy Mercedes-Benz CLS 400D 4Matic-kal szeli majd az utakat. Az autót Csőre Tamás, a cég stratégiai igazgatója adta át Katinkának exkluzív körülmények között a Mercedes-Benz Hovány kecskeméti szalonjában. Az autó, amely külsejében is egyedi, kiválóan illik Katinka erőt sugárzó, dinamikus személyiségéhez, sportos vezetési stílusához.
(onBRAND)