FORCE IS FEMALE

A NIKE már több mint 40 éve ünnepli a nők végtelen sokszínűségét és erejét.

Az idei szezonra a Force is Female szlogen színei alatt érkezik októberben az 1982-ben debütált, ikonikus Nike Air Force 1 két, kifejezetten a női közönség számára újragondolt változata: a Nike Air Force 1 Sage Low és a Nike Air Force 1 Sage High.

A Nike világszinten több mint 1000, a szakma élvonalába tartozó tervezővel dolgozik együtt, akikből

idén 14 kiemelkedő női dizájnerre bízták az Air Force 1 klasszikus sziluettjének kreatív újragondolását.

Az alkotók a tervezésben teljesen szabad kezet kaptak, az egyetlen szabály az volt, hogy megőrizzék az eredeti sneaker stílusjegyeit.

A 2018-as, kizárólag nők által tervezett Force-kollekció tele van merész sziluettekkel. Minden modell memóriahabos talpbetéttel készült a lehető legkényelmesebb viselet érdekében.

A következő időszak legnagyobb trendjének a két Sage modell ígérkezik.

A Nike Air Force 1 Sage Low megjelenésében közel áll az eredeti modellhez, ám 35%-kal magasabb talpat és letisztultabb felsőrészt kapott, amelyek modern, kifinomult hatást kölcsönöznek a cipőnek. A Nike Air Force 1 Sage Low október 5-től elérhető.

A Nike Air Force 1 Sage High egyszerre minimalista és merész. A magasított, szuperprémium szűk latex szár oldalán cipzár fut. A cipő bokarészénél két pánt található: az egyik a rögzítést szolgálja, a másik pedig bokapántként, vagy akár trendi karkötőként vagy chokerként is viselhető – mindez játékosságot ad az egyébként vakmerő dizájnnak. A Nike Air Force 1 Sage High október 25-től elérhető.

Még több NIKE FORCE IS FEMALE kép ITT!
(onBRANDS)