MOLNÁR GÁBOR AZ ELSŐ K&H E-KUPA FIFA 19 BAJNOK

102 versenyző, 131 mérkőzés, 4 profi e-sportoló, 8 konzol és közel 10 óra fifázás.

Molnár Gábor alias molnargabo nyerte az első hivatalos hazai FIFA 19 versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot, ezzel megszerezve a FIFA 19 bajnoki címet és a 150 000 forintos fődíjat.

A hétvégi verseny egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a helyszínen szurkolók Magyarországon elsőként a stadion óriás kivetítőin nézhették a mérkőzéseket.

A Playstation4 platformon 1v1 Friendly módban játszott kiesés küzdelemben molnargabo olyan versenyzőket utasított maga mögé, mint a második helyen végző Szirtesi „Gabinho” Gábor vagy a bronzérmet szerző Nagy „Divi” Dávid, az MTK Budapest játékosa. A negyedik helyen Mokos „mokosg” Gábor végzett.

Az első K&H e-kupa FIFA 19 bajnokság helyszínén a több száz néző és rajongó is kipróbálhatta a játék új verzióját, sőt, az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, luckeY ellen is megküzdhetett. Emellett a hétvégi esemény egy igazi technikai újdonsággal is szolgált, hiszen a több ezer néző által követett online stream mellett a helyszínen szurkolók és a már kiesett versenyzők Magyarországon elsőként a stadion kivetítőin (2 darab 60 m2-es kivetítő) nézhették a mérkőzéseket.
(onBRANDS)