A PLAYBOY 2018-AS SZUPERHŐS CSAPATA

Negyedik alkalommal indítja el jótékonysági kampányát a Playboy.

A Playboy Hero célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik szakmai sikereik mellett fontos társadalmi ügyek mellett is kiállnak, mint a nők és a beteg gyermekek támogatása vagy az állatvédelem.

Idén Beke Zsuzsa, Kedves Ferenc, Szirmák Botond, Balogh Levente, valamint Bartók János is csatlakozott a hősök csapatához.

Idén is tíz hős vállalta, hogy a Playboy Hero jótékonysági kampányban egy – egy fontos ügy mellé áll. Az üzleti élet ismert alakjai és népszerű közéleti szereplők alkotnak párokat, hogy minél nagyobb figyelmet irányítsanak szerezzenek az általuk képviselt szervezetekre.

Az idei év párosai és az általuk támogatott szervezetek:

Bartók János és Bocskor Bíborka – Bátor Tábor

A Duna Medical Center vezérigazgatója és a Magashegyi Undergorund énekesnője a Bátor Tábor támogatására fogott össze, akik súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak életre szóló élményeket.

Balogh Levente és Zséda – Gyermekmentő Alapítvány

A Szentkirályi tulajdonos-ügyvezetője és az énekesnő a Gyermekmentő Alapítvány mellé áll a kampány során, akik az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) együtt gyermekek és csecsemők mentőellátását végzik, valamint több mint 20 000 szülőt és pedagógust készítenek fel elsősegélynyújtásra és balesetmegelőzésre.

Szirmák Botond és Szellő István – Csodalámpa Alapítvány

A Provident vezérigazgatója és az RTL Klub népszerű híradósa  az ország legnagyobb kívánságteljesítő szervezetére hívják fel a figyelmet. A Csodalámpa Alapítvány beteg gyermekek olykor lehetetlennek tűnő kívánságait teljesíti már 15 éve,  közel 150 önkéntes közreműködésével.

Beke Zsuzsa és Jaksity Kata – Felelősen Magadért Egyesület

A Richter Gedeon PR és Kormányzati Kapcsolatok vezetője és a népszerű színésznő a Felelősen Magadért Egyesülettel együttműködve üzeni a nőknek, hogy merjenek bátran kiállni az őket foglalkoztató kérdésekkel, vállalják magukat.   Az egyesület egy olyan fórum, ahol a nőiséggel kapcsolatos témák nem tabuk, mindenki hiteles válaszokat kap kérdéseire.

Kedves Ferenc és Závodi Marcel – Noé Állatotthon Alapítvány

A Partner in Pet Food Hungária ügyvezető igazgatója és a fiatal dalszerző-producer Magyarország legnagyobb állatotthona, a Noé Állatotthon Alapítvány mellé állt. A szervezet két telephelyén közel 1200 rászoruló állatról gondoskodnak.

A kampány lezárásaként 2018. december 1-jén egy nagyszabású gálavacsora keretein belül a résztvevők adományaikkal támogathatják majd a szervezetek munkáját. A vacsora végén pedig az is kiderül, melyik alapítvány nyeri el az olvasók közönségdíját. A képviselt ügyekre december 1-ig ITT lehet szavazni.
(onBRANDS)