ARANYÉLET 3. ÉVAD

Különleges 3d technikával készült az Aranyélet főcíme.

Ahogy a nézők megszokhatták már, az HBO mindig nagy hangsúlyt fektet a sorozataik főcímére. Elég ha olyan ikonikus montázsokra gondolunk, mint a Róma, a Sírhant művek, a True Blood – Inni és élni hagyni, a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó, a True Detective vagy épp a Trónok harca. Ebbe a sorba remekül illeszkedik az Aranyélet korábbi évadainak főcímei is.

Regula Gergely, az HBO kreatív direktora szerint „a harmadik évad erősen koncentrál a generációk közötti konfliktusra, amelyet már a főcímben is megjelenítünk. Ehhez nem csak time-lapse és high-speed, hanem egy különleges 3D technikát is felhasználtunk.” Mischinger Balázs, a Basiliskus 3D Zrt. stratégiai vezetője hozzátette, hogy „ezek a 3D makettek úgynevezett color jet technikával készültek, amelynek lényege, hogy külön kamrában történik a nyomtatás és egy másik kamrában a szárítás illetve a tisztítás.”

A nézők ebben az évadban megismerhették a Miklósi család nagy beruházási projektjét, a Dunakanyarban felépítésre kerülő 5 csillagos AquaDeluxe Wellnes Hotel Kaszinót. Míg a szülők mindent megtesznek a projekt érdekében („mindenki csak egy kis szívesség szeretne itt, meg némi támogatást ott”) addig a gyerekek – főleg Márk és Bianka – mindenáron akadályozni akarják a szálloda megépítését, hogy így tegyenek keresztbe a szülőknek. És hogy mi lett végül a szálloda és a család sorsa? Az kiderül az Aranyélet utolsó évadában, amelynek minden epizódja elérhető már az HBO GO-n.
(onBRANDS)