KÖZÖS CIPŐKOLLEKCIÓT KÉSZÍTETT A NIKE ÉS A CARHARTT WIP

Carhartt WIP jól ismert és közkedvelt az underground kultúrában.

A lábbelik a Nike ikonikus sziluettjeit ötvözik a Carhartt WIP jellegzetes anyaghasználatával, amivel a két brand új szintre emeli az utcai viselet stílusjegyeit. A cipőket a Mikulás hozza, december 6-tól lesznek elérhetők.

Az 1989-ben alapított Carhartt Work In Progress (WIP) az eredeti Carhartt munkaruházat durva és robusztus szellemét finomította és adaptálta egy új közönség számára,

akik értékelik az átgondolt, strapabíró ruhákat, ugyanakkor élvezik a kortárs tervezés művészi értékeit.

A Nike-val közös kollekció alapját a klasszikus Carhartt WIP anyagok – mint a Dearborn Canvas és a Camo Tiger Ripstop – nyújtják, mindezekkel új külsőt kap a Nike Air Force 1 Low, a Vandal Supreme High, az Air Force 1 Low Utility és az Air Max 95.

Az évek során a Nike és a Carhartt WIP is a detroiti és berlini klubok, illetve a Párizshoz, Londonhoz és Tokióhoz hasonló nagyvárosok utcai ellenkultúrájának meghatározó alakjai lettek.

A kemény munka és a független kreativitás közös eszméivel a Nike x Carhartt WIP kollekció azokat ünnepli, akik a világ bármely pontján a városi kultúra alakulásának élvonalában járnak.
(onBRANDS)