AZ EY AZ INNOVATÍV ÜZLETI MEGOLDÁSOK VEZETŐ SZAKÉRTŐJE

A Forrester a terület 8 legjelentősebb cégét vizsgálta 17 kritérium alapján.

A tervezéstől a megvalósításig tartó, komplex innovációs tanácsadási szolgáltatásai miatt az EY-t ismerte el a terület elsődleges szolgáltatójának a „The Forrester Wave” 2018 negyedik negyedéves riportja.

Az Innovációs Tanácsadási Szolgáltatókat vizsgáló jelentés többek között azt elemezte, hogy

milyen hatást tudnak kiváltani a cégek ügyfeleik technológiai felkészültségére, stratégiájára és szervezeti kultúrájára.

A riport célja, hogy támogassa a nagyvállalatok pénzügyi, üzleti és technológiai vezetőit abban, hogy a megfelelő partnert válasszák kulcsterületeik továbbfejlesztéséhez.

A Forrester vezető elemzője, Dan Bieler kiemelte: „A legjobb tanácsadók azzal emelkednek ki, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, ami alapján megfelelő javaslatokat tudnak adni ügyfeleiknek. Az EY szolgáltatásai egyedülállók abban a tekintetben, hogy milyen áttörő hatást tudnak gyakorolni megoldásai a cégek működésére.”

„A legtöbb hazai nagyvállalat felismerte az innováció fontosságát, ugyanakkor sokan elsődlegesen PR eszközként tekintenek rá. További jellemző példa, hogy külső innovációs központokat hoznak létre, amelyek azonban nincsenek valós hatással az anyanagyvállalat tevékenységére, azaz izoláltan működnek. Szintén felkapott téma az agilitás, de innováció nélkül nincs motorja. Ahhoz, hogy az új technológiák valóban növeljék a hazai cégek versenyképességét, maguknak a nagyvállalatoknak kell innovatívvá válniuk, mindezt agilis működés mellett.” – hangsúlyozta Demeter Ákos, az EY Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások üzletág partnere.

A jelentés kiemeli, hogy az EY olyan üzleti modellezést szimuláló szoftvert fejlesztett ki, amely segítségével a nagyvállalatok reális környezetben, hatékonyan tesztelhetik új megoldásaikat.
(onBRANDS)