TÁVOZIK ACZÉL LÁSZLÓ A VMLY&R ÉLÉRŐL

23 év után személyes facebook üzenetben köszönt el a vállalattól.

Aczél László így köszönt el:
“Csatolva egy kép. Rólam. Úgy húsz év távlatából.”


“Azóta szép nagy utat tettem meg: tíz év accountkodás után tizenegynéhány éve vezetem a céget, a cégcsoportot. Eközben tanúja voltam miként növünk nagyra, bővülünk, majd megint szűkülünk, majd újabb cégek és logok csatlakoznak hozzánk, majd megint lemorzsolódnak. Átéltem azt, ahogy ügyfeleket nyerünk, mások elhagynak sok év után, kompetenciákat bővítünk, majd pár sikertelen kisérletet elhagyunk. Valójában ebben az eszméletlen pörgésben nem is volt olyan év, amikor ne hirdettünk volna valami masszív átalakulást, átstruktúrálást, ne történt volna valami kataklizmikus fordulat. Emellett persze szerintem nincs az a siker, nincs az a cím, elismerés, vagy cél, amit ne értünk volna el ennyi év alatt. Ez a kaland 23 év után most véget ér. Elhagyom a Youngot, illetve a VMLY&R-t ahogy ma hivatalosan nevezik.”

Aczél László a Y&R-nál gyakornokként kezdte karrierjét 1995-ben, majd a ranglétra különböző fokain vezetett az útja az ügyvezetésig. 2015-ben vezérigazgatóként a Y&R Group cégcsoport vezetését vette át. Aczél emellett Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) elnöki pozícióját is nyolc éven át betöltötte.

A vállalatnál Palincsár László veszi át a feladatait, aki vezérigazgatói pozíciója mellett a Team Redben és Team Red Mediaban betöltött ügyvezetői szerepét is megtartja.
(onBRANDS)