A SOHO-BAN A NINI MOLNAR

A Nini Molnar magyar márka kampányának koncepcióját a modern nők sokszínű ereje inspirálta.

A fotók célja, hogy az egyesült államokbeli közönség is megismerje a brand életérzését és filozófiáját, ugyanis november közepétől Molnár Nini termékei már New York egyik legfelkapottabb szomszédságában, a Soho-ban is elérhetők lettek, a tervező pedig folyamatosan dolgozik a márka államokbeli jelenlétén. 

A Nini Molnar termékeknek és a márka imázsának a

fő inspirációs forrása a retro érzésvilág, egyfajta vintage cool irányvonal,

melyben a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek hangulata keveredik. Az új kampány esetében is a vintage divathoz nyúlt vissza Pálmai Angie, a fotózás művészeti vezetője.

Elmondása szerint ez az a stílus, amiben a leginkább azonosulni tudott azzal, amit a márka képvisel: magabiztos, pozitív és szexi attitűd, amiben tükröződik az egészséges és energikus életmód.

„A fotózás hangulata rendkívül felszabadult volt. Sokat dolgoztunk mindannyian, elfáradtunk, mégis feltöltődve fejeztük be a napot. Mindenki elégedett volt és úgy érezzük, valóban sikerült átadni azt, amit elterveztünk és üzenni szeretnénk.” – mondta Molnár Nini.

A modellek vegyes nemzetiségével pedig a női összetartás és egymás támogatásának fontosságáról üzen a közönségnek a kampány.

A tervezővel közösen tökéletes egységet alkotott a három gyönyörű nő.

„Női erő. Mindannyian mások vagyunk. Eltérő bőrszínnel, eltérő testalkattal, mégis mind gyönyörűek vagyunk.” – elmélkedett Rea Milla, a szomáliai származású modell a fotózás alatt.

Fotó: Kecskés Márton
Modellek: Rea Milla, Viktória Liu
Művészeti vezető: Pálmai Angie
Smink: Nógrádi Barbara
Haj: Travis

(onBRANDS)