SZTÁROK ÉS HIRDETŐPARTNEREK A „NO FUR” KEZDEMÉNYEZÉS MELLETT

A Marquard Media tavaly a magyar médiacégek közül elsőként csatlakozott a „Fur Free” vállalatok világszerte növekvő táborához.

Ezen szellemiség jegyében sem divat-összeállításaiban, sem hirdetési felületein nem szerepeltet állati szőrből készült ruhadarabokat, táskákat és kiegészítőket.

Az InStyle, a JOY, az Éva, a Shape, a Playboy, a Runner’s World, a Men’s Health, az Apa Magazin és a Gyereklélek kiadója mind a kilenc prémiummárkájával és minden platformjával csatlakozott a kezdeményezéshez.

A mozgalom további népszerűsítésére most a JOY magazin Youtube-csatornáján indult egy videósorozat, amelyben hazai sztárok és hirdetőpartnerek szólalnak fel kedvenceik társaságában, hangsúlyozva a gondolatot, hogy:

„A bunda azé, aki beleszületett.”

A videókampányhoz már olyan ismert karakterek csatlakoztak, mint Kovács Patrícia színésznő vagy Miskovits Marci televíziós személyiség, de a jó ügy mellé állt a prémium natúrkozmetikumairól híres Feller Adrienne is.

A tavasszal újrainduló, a tudatosság és fenntarthatóság jegyében zajló Fur Free kampányban pedig olyan sztárok tűnnek fel és emelnek majd szót a szőrme ellen, mint például Pál Dénes, Odett, a The Palace együttes vagy Steiner Kristóf, de Ónodi Eszter, Kulcsár Edina, Tóth Gabi, Dallos Bogi és Puskás Peti is támogatásáról biztosította a médiavállalatot.

A mozgalomhoz és a Marquard kampányához csatlakozott Szigetvári Alexandra, a #MyFoxyFamily Instagram-oldal készítője, aki 5 éve saját rókái miatt köteleződött el a téma mellett. Célja, hogy oldalának üzenetein keresztül az emberek megszeressék a rókákat, és az így kialakult érzelmi kötődés után tudatosan válasszanak olyan termékeket, amelyek előállításához nem használtak állati eredetű szőrmét.

„A Marquard Media vallja, hogy az üzleti működés és a felelős vállalati magatartás elválaszthatatlan egymástól. Tudatában vagyunk annak, hogy az általunk létrehozott értéken keresztül komoly hatással vagyunk a társadalom életére, és tisztában vagyunk vele, hogy emiatt kiemelt szerepünk van a fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalási alapelvek terjesztésében. A Fur Free kezdeményezés mellett számos CSR programot indítottunk az elmúlt években. A JOY-napok égisze alatt létrehozott JOY-Tündér jótékonysági akció keretén belül már közel 10 millió Ft-tal támogattunk olyan alapítványokat, mint pl. az Őrzők Alapítvány, a United Way Magyarország vagy a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület.  A Playboy Hero-val pedig már ötödik alkalommal állítunk férfi példaképeket, akik szakmai sikereik mellett fontos társadalmi ügyek mellett is kiállnak” – nyilatkozta Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media ügyvezető igazgatója.
( onBRANDS )