A UPS ELSŐ EGY BENCHMARKING KUTATÁSÁBAN

Felmérték az ügyfelek számára biztosított értékeket, valamint a vevők lojalitását is.  

A UPS szállítmányozási üzletága első helyezést ért el a Mastio & Company hatodik éves iparági teljesítmént felmérő benchmarking kutatásában. A független kutatás több, mint 1.500 szállítmányozási vezető megkérdezésén alapul.

“A szállítmányozási üzletágunk munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ügyfeleink elvárását, különös tekintettel a KKV szektorra, és ezek alapján a visszajelzések alapján alakítjuk vállalati kultúránkat és szolgáltatásainkat. A mostani díjunk munkatársaink hihetetlen teljesítményének elismerését jelentik a világ minden részén, mely teljesítmény a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink 2018-as eredményeiben is tükröződött.” – mondta el Philippe Gilbert, a UPS ellátási lánc megoldásokért felelős elnöke.

A Mastio kutatás olyan területeket azonosít, melyek a legnagyobb hozzáadott értéket jelentik a szállítmányozók számára, mint a szállítás biztonsága, az időre történő szállítás és a kiszállítás megvalósítása, melyek a UPS legfőbb kompetenciái. A megkérdezett döntéshozók ezen kívül kiemelték a szállítmányok nyomon követhetőségének és a megküldött értesítések fontosságát az ügyfélérték és elégedettség szempontjából.

Az ügyfelek ezen elemek iránt tanúsított érdeklődése nyomán a UPS szállítmányozási üzletága bejelentette Flex Global View nyomonkövetési platformjának továbbfejlesztését. A UPS nagyjából hathetente ad ki frissítéseket a platformhoz. A legutolsó frissítés a kezelőfelület fejlesztését és a támogatott nyelvek kiterjesztését tartalmazta.

Az új fejlesztés révén a felhasználók egyszerűbben juthatnak az ellátással kapcsolatos információkhoz a szállítmányokról, a vámhatósági bejegyzésekről, a raktárkészletekről és a megrendelésekről.

A legújabb adatmegjelenítési eszközök használatával a Flex Global View honlapja az ellátási lánc tranzakciókat olyan formában jeleníti meg, mely lehetővé teszi az egyes szállítmányok, illetve vámbejegyzések listáját gyors, egyszerű listázását.
( onBRANDS )