A LENOVO BEMUTATTA A VILÁG ELSŐ, ÖSSZEHAJTHATÓ SZÁMÍTÓGÉPÉT

A sosem látott formai tényezőktől egészen az új felhasználói élményekig.

A Lenovo innovációs története egybeforrt azokkal, akik az elejétől fogva meghatározták és elképzelték az okos, személyre szabott számítástechnikát. Most egy újabb áttörés van a láthatáron.

Az Accelerate éves üzleti konferencián

a Lenovo bemutatta a világ első összehajtható számítógépének prototípusát és demóját.

Az új, összehajtható PC csatlakozik a prémium ThinkPad X1 családhoz, azzal az ígérettel, hogy az eddig nem tapasztalt hordozhatóság új dimenziója semmilyen módon nem fogja veszélyeztetni a produktivitást és a megbízhatóságot a sokat utazó, tech-hozzáértő szakemberek számára, akik a legjobb eszközöket igénylik.

Ez nem telefon, tablet vagy ismerős hybrid-eszköz. Ez egy teljes értékű laptop hajtogatható képernyővel.

Mindannyian szeretnénk hozzáférni egy nagy, kényelmes képernyőhöz még útközben is, de az utazás ezt kényelmetlenné vagy lehetetlenné teheti.

Ne felejtsük el, hogy a távmunkát végzők száma 2008 és 2016 között 140%-kal nőtt, és egyre több alkalmazott viszi magával mindenhová a határidős, médiaintenzív projekteket. A múltban egy laptop 13,3 hüvelykes képernyője megkövetelte, hogy a készülék ugyanilyen méretű maradjon – nem úgy az LG Display®- jel együttműködve létrehozott OLED 2K kijelző esetében, amely félbehajtható és 50%-kal csökkenthető így a szélessége. Az Intel® erőforrással és a Windows® rendszerrel az összecsukható ThinkPad a felhasználók egész napját végig tudja kísérni.

A helytakarékos ThinkPad ötvözi a laptopok produktivitását az okostelefonok hordozhatóságával és olyanná alakítja életét, mint eddig soha. Megjelenés 2020-ban.
( onBRANDS )