TÁVOZIK A KÖZMÉDIÁTÓL SZUJÓ ZOLTÁN

Szerződésszegés miatt mond fel Szujó Zoltánnak az MTVA.

Szerződésszegés miatt azonnali hatállyal felmond az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Szujó Zoltánnak.

Az MTVA közleménye szerint a sportriporter-kommentátor súlyosan megszegte a szerződésében vállaltakat, ezért a közmédia úgy döntött, hogy kényszerűségből felbontja a műsorvezető cégével kötött kontraktust.

A történtek miatt az MTVA a jövőben nem Szujó Zoltánnal képzeli el a Formula-1-es műsorok közvetítését. A közmédia sok sikert kíván a műsorvezetőnek a szakmai és a magánéletében – áll a közleményben.

Szujó Zoltán az Instagramon jelentette be hirtelen távozását, majd később az indexnek beszélt a távozása okairól, ahol többek között azt mondta, hogy

“A legfontosabbal kezdem, határozottan nem politikai, hanem emberi és szakmai okok vezettek az M4 Sporttól való távozásomhoz.”

A szombati helyzethez hosszú út vezetett, árulta el Szujó az indexnek, akiben közel három éve érett a távozás gondolata, azóta érezte úgy, hogy a csatorna nem kezeli értékén az egyik legdrágább, ám legnézettebb tartalmát, emiatt sem tudja már tovább csinálni emberileg sem.
( onBRANDS – MTI )