SAJÁTMÁRKÁS JEGESKÁVÉKKAL INDÍTJA A NYARAT AZ OMV

A hagyományos kávéportfóliót is bővítették FAIRTRADE minősítésű 100% Arabica szemes kávéval.

MEDIA032702

Május kezdetével az OMV VIVA két új, frissítő jegeskávét mutat be Cappuccino és Caffé Latte ízekben.

A sajátmárkás frissítő italok 100% Arabica kávéból és kiváló minőségű tejből készülnek, mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül. A jegeskávékat 250 grammos, visszazárható kiszerelésben tervezték, így azokat hosszabb, nyári utazásokra is magunkkal vihetjük.

„Májustól kezdve egyre többen keresik a töltőállomásokon a könnyen fogyasztható, frissítő termékeket, így a vevői igényekre is reagálva indítjuk el a kiváló minőségű és ízvilágú jegeskávé portfóliónkat. Ezekkel a termékekkel még egy lépést teszünk afelé, hogy a „Mi többet nyújtunk” márkaüzenetünkkel összhangban kiterjesszük az OMV töltőállomások kínálatát.” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketingvezetője.

Az elmúlt években az OMV töltőállomásokon folyamatosan bővült a prémium választék: ennek keretében jelentek meg Palágyi Eszter szendvics- és salátakollekciói, illetve a VIVA FAIRTRADE jegyében készült kávéi, köztük a Single Origin Colombia 100% Arabica. A 2019 első felében bemutatott szemes kávé magas minőségű kolumbiai kávébabok felhasználásával készült. A rendkívül gyümölcsös aromája mellett a karamell, a vörös áfonya és a citrom kellemes ízjegyei is visszaköszönnek. A közepesen testes és frissítő savasságú kávé kíméletes, lassú pörköléssel készült a selymes, de intenzív ízélmény érdekében. A FAIRTRADE minősítés garantálja, hogy a fenntarthatóság figyelembevételével, valamint kedvező kereskedelmi feltételek betartása mellett jut el a kávé a termelőktől a vásárlókhoz, ezzel lehetőséget teremtve környezetbarát technológiák alkalmazására.

A Single Origin Colombia 100% Arabica 119, a VIVA jegeskávék országszerte szinte minden OMV töltőállomáson elérhetőek.
( onBRANDS )