ÉRKEZIK AZ HBO ELSŐ YOUNGSTER SOROZATA

A kultsorozatok és a fantasztikus minisorozatok után jön az EUFÓRIA!

A sorozat egyik executive producere Drake, alkotója és írója Sam Levinson (Hazugságok mágusa, Gyilkos nemzedék), operatőre pedig Rév Marcell (Paterno, Gyilkos nemzedék, Jupiter holdja)

Az Eufória című drámasorozat nyolcrészes első évadja június 17-én, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A több kreatív területen is aktív szupersztár, Zendaya (Pókember: Hazatérés) áll a sorozat szereplőgárdája élén, amely középiskolás diákokról szól, akik a drogok, a szex, az identitáskérdések, traumák, a közösségi média, a szerelem és a barátság aknamezején próbálnak átevickélni.

A sorozat alkotója és írója Sam Levinson (A Hazugságok mágusa című HBO-film társírója), aki öt epizódot saját maga rendezett.

Az Eufória friss színként jelenik meg a kamaszsorozatok palettáján azzal, hogy

empatikusan és őszintén ábrázolja a tinédzserek világát, melyben drogokkal felpörgetett bulik és szorongásokkal teli hétköznapok váltogatják egymást.

A sorozat főhőse a tizenhét éves Rue Bennett (Zendaya), egy elvonóról éppen kikerült, drogfüggő lány, akinek fogalma sincs, mit tartogat számára a jövő. Rue életében hatalmas változás áll be, amikor megismerkedik egy Jules Vaughn (Hunter Shafer) nevű transzszexuális lánnyal, aki a szülei válását követően nemrég költözött a városba, és Rue-hoz hasonlóan az útját keresi.

Rue köréhez tartoznak iskolatársai, Nate Jacobs (Jacob Elordi), egy menő atléta, aki dührohamokkal küzd, melyek mögött szexuális jellegű bizonytalanságok húzódnak meg, Maddy Perez (Alexa Demie), Nate barátnője, akivel folyton szakítanak, Chris McKay (Algee Smith), egy futballsztár, akinek nehezebben megy a váltás a gimi és az egyetem közt, mint amire számított, Cassie Howard (Sydney Sweeney), akit szexuális előélete kísért, Lexi Howard (Maude Apatow), Cassie húga és egyben Rue megfontolt gyerekkori barátnője, valamint Kat Hernandez (Barbie Ferreira), egy testtudatos tini, aki a szexualitását próbálgatja.

Az Eufória szereplőgárdájában az említett Zendaya, a modell-aktivista Hunter Schafer, Jacob Elordi (The Kissing Booth), Algee Smith (A gyűlölet, amit adtál), Alexa Demie (Mid90s), Maude Apatow (a Csajok című HBO-sorozat), Sydney Sweeney (az Éles tárgyak című HBO-sorozat) és Barbie Ferreira (a Webby-díjas How to Behave című videosorozat alkotója) mellett felbukkan Angus Cloud mint Fezco, Rue drogdíler barátja, Storm Reid (Időcsavar) mint Gia, Rue húga, Nika King (Greenleaf) mint Leslie, Rue édesanyja, valamint Eric Dane (A Grace klinika) mint Cal, Nate apja, akinek szintén megvannak a maga titkai.
( onBRANDS )