AZ HBO ÜNNEPLI AZ APOLLO HOLDRA SZÁLLÁSÁNAK 50. ÉVFORDULÓJÁT

Vannak dátumok az emberiség történetében, amelyeket az egész világ megjegyez.

Az HBO az Apollo-program keretében megvalósított Holdra szállás 50. évfordulóját az 1998-as, Emmy-díjas A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program című minisorozat ismétlésével ünnepli.

Július 15-én, hétfőn egyszerre debütál az HBO GO-n a sorozat mind a 12, digitálisan felújított epizódja, amelyben eredeti vizuális trükköket a NASA referenciamodelljei alapján vadonatúj számítógépes trükkökre cserélték.

A legjobb minisorozat Emmy-díjával kitüntetett A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program szereplőgárdájában megtalálható Bryan Cranston, David Andrews, Adam Baldwin, Cary Elwes, Sally Field, Dave Foley, Al Franken, Tony Goldwyn, Mark Harmon, Tom Hanks, Peter Horton, Chris Isaak, Tcheky Karyo, Elizabeth Perkins, Kevin Pollak, James Rebhorn és Rita Wilson. A minisorozat executive producere Tom Hanks volt, a produceri feladatokat az Imagine Entertainment részéről Brian Grazer, Rob Howard és Michael Bostick látta el.

65 millió dolláros büdzséjével a mai napig ez az HBO produkció volt az orlandói Disney-MGM stúdió legjelentősebb ügyfele – a produkció mindkét műtermüket, illetve összes irodahelyiségüket használta egy teljes éven keresztül.

A forgatás több mint 100 helyszínen zajlott,

többek között a Kennedy Űrközpontban a Canaveral-foknál, illetve olyan floridai helyszíneken, mint a haditengerészeti kiképzőközpont és a közműszolgáltató Orlandóban, valamint az Edwards légitámaszpont és a tustini tengerészgyalogos légibázis Kaliforniában, az Anza Borrego állami park Kaliforniában, illetve Washington.

A NASA engedélyezte a forgatást a Kennedy Űrközpont olyan területein és épületeiben is, amelyeket ténylegesen használtak az űrprogram keretében, mint az indítóállomások, a szerelőcsarnok, az űrhajósok közlekedőfolyosói, a NASA orvosi vizsgálói és a Mercury irányítóközpont.

A végtelen szerelmesei – Az Apolló-programot az HBO gyártotta az Imagine Entertainmenttel és a Clavius Base-szel együttműködésben.

A sorozat július 15-én, hétfőn lesz elérhető az HBO GO-n. Executive producere Tom Hanks, producerei Brian Grazer, Ron Howard és Michael Bostick, co-executive producere Tony To, supervising producerei Graham Yost és John Melfi, koproducerei Erik Bork, Bruce Richmond és Janace Tashjian, associate producere Terry Odem, tanácsadó producere Bridget Potter, technikai tanácsadója Dave Scott.
( onBRANDS )