A LAVAZZA KILENCEDIK ÉVE TÁMOGATJA A WIMBLEDONI TENISZBAJNOKSÁGOT

A Lavazza bejelentette együttműködését Wimbledon női egyes címvédőjével, Angelique Kerber-rel.

A Lavazza idén is visszatér a Grand Slam-tornák világába, mint a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos kávéja.

A német profi teniszjátékos Angelique Kerber, aki a hétszeres bajnok Serena Williams legyőzésével tavaly nyerte első wimbledoni címét,

a Lavazza wimbledoni nagyköveteként

számos aktivitásban vesz majd részt a verseny alatt.

„A wimbledoni torna 2019-es nagyköveteként örülök, hogy csatlakozhattam a Lavazzához. A kávézás régóta a napi rutinom része, ezért egy percig sem gondolkodtam, amikor felmerült az együttműködés lehetősége. Mindig is csodáltam az olasz cég kávéinak minőségét és ízvilágát, akik a folyamatos megújulás mellett a sport támogatását is fontosnak tartják, és régóta együttműködnek a wimbledoni bajnoksággal.” – mondta Angelique Kerber.

Idén Lavazza Tierra kávékat kínálnak a wimbledoni Lavazza bárokban, amelyek a Lavazza Foundation keretein belül található közösségek és területek finom és fenntartható kávékeverékei. A Rainforest Alliance NGO-ival közösen támogatott több mint száz kolumbiai gazdálkodó család kávéültetvényének újjáépítése kapcsán,

a Tierra egy új wimbledoni helyszín főszereplője is lesz, ahol a márka fenntarthatósággal kapcsolatos innovációi lesznek fókuszban.

A 2019. július 1-14. között megrendezésre kerülő tornán a Lavazza 100 magasan képzett baristája 60 helyen kínál autentikus olasz kávét a torna közel 500 000 szurkolójának.

A Lavazza mind a négy Grand Slam verseny hivatalos partnere. A cég már negyedik éve kínálja Olaszország kedvenc kávéját több mint hárommillió teniszrajongónak a wimbledoni bajnokság mellett a Roland Garros, az US Open és az Australian Open versenyeken is.

A Lavazza régóta jelen van a világ sportjában, például ők az Arsenal és a Liverpool Football Club hivatalos kávépartnere is.
( onBRANDS )